hej dziewczyny![]()
czy spotkanie w czwartek 14 maja aktualne?
i o ktorej godzinie?
my moglibsmy dotrzec na ok 16.30. pozdr
asia
hej dziewczyny![]()
czy spotkanie w czwartek 14 maja aktualne?
i o ktorej godzinie?
my moglibsmy dotrzec na ok 16.30. pozdr
asia
żeby tylko pogoda dopisała, to zrobimy spotkanie specjalnie dla Ciebie![]()
![]()
![]()
z zasady spotkania przeniesione na środę byly..więc sie organizujcie jakoś, jesli ma być tym razem w czwartek
a w góry..... no jeżdżę, jeżdże, ale kto powiedział, ze w górach musi być bez wody i prądu????tak to ja mialam na studiach, teraz burżuj się wlączyl, lubie miec dobrzejakoś nie wyobrażam sobie myć maej w lodowatej wodzie na 7 stopniowym dworze, jak to drzewiej u mnie bywalo
teraz bylam tu: www.banica.com.pl koniec świata, a woda byla, a jedzeenie obłednea na szlaku i w promieniu 5 km od kwatery żywego ducha.
Witam! mogę do was dołączyć?? od wczoraj mam chuste i juz jestem po prostu maksymalnie zadowolna![]()
Zamieszczone przez krlnk
![]()
![]()
pewnie, że możesz dołączyć!
napisz więcej o sobie![]()
no to jestem Karolina mam 21 lati 2 miesięczną córke Julitkę którą od wczoraj staram sie 'przywiązać' do siebie
jak narazie wydaje mi sie ze nie jest źle- ale wydawać to mi sie może
![]()
Karolina przyjdź na spotkanie to obaczymy czyś dobrze curuchnę pomotała![]()
To kiedy w koncu? Środa czy czwartek? W tym tygodniu lepszy byłby czwartek, przynajmniej dla mnie (w środe ortopeda się kłania), no i do środy ma być chłodniej a od czwartku poprawa![]()
Cześć Krink
Się dziewczyny zdecydujcie kiedy: mnie wszystko jedno![]()
A w wakacje robimy spotkania u mnie na działce. Ogrodnik już przekopał, za miesiąc będzie siać. Kto wie, ile czasu rośnie trawa, zeby można było po niej łazić?
Kto wie, co z tą pumą? Bo z dziećmi na stadion chciałam jechać....
to w tym tygodniu czwarteko 16?
postaram sie przyjśćtylko gdzie???
w pałacyku zielińskich
powitać - to sowa - ta nawiedzona, o której mowiła Ci Aga z Wodociągów
Gratulacje z okazji narodzin dziecka
ja doczlapię z nowym nosidlem od gosi foks, dziś sie wysłalo, więc pewnie dojdzie.
miłodzięki za gratki
postram sie zjawić w pałacyku
tylko w końcu środa czy czwartek??
a ten palacyk to w centrum?
i mam jeszcze prosbe zebyscie mogly przyniesc co macie z chust, bo ja tylko dluga tkana uzywam a chcialabym zobaczyc tez inne rzeczy![]()
i czy z ktoras z was moglabym sie wymienic nr telefonu bo u tesciow brak neta (czyli od srody) a kontakt dobrze miec na wszelki wypadek. jak cos to wymienimy sie na privie.
pozdr
asia
nie musimy na privie, mój jest ogólnodostępny 505 012 287, więc jak coś dzwoń. pałacyk jest w centrum w parku
a Flotka - ty o trawniku nie masz co marzyć w te waakcje, ja wysialam z zeszlym tygodniu, jeszcze ni ewzrosla, ponoc za tydzień sie pojawi. ale francowate chwasty rosną pięknie. po 6 tyg najwcześniej pierwsze koszenie, a potem ze dwa miechy trzeba dac żyć trawie....
Ja chwastów mieć nie będę
No ale trawnika w te wakacje najwyraźniej też nie?
powodzenia w dbaniu o trawniczek!
spójrz na mójviewtopic.php?f=13&t=14671
dziewczynki, ma któraś bańki gumowe, (nie ogniowe, nie szklane) pożyczyć na tydzień?![]()
![]()
Kasi mam postawić na alergię i nie chcę kupować na razie, bo jak nie będzie chciała to na darmo kupię (a ogniowych boi się, jak ognie heh i nie dała sobie postawić)
spotkanie w czwartek, tak?
najlepsza na kreta jest sonia sąsiada
znaczy sie pies.
kiedyś jadł też ślimaki, ale teraz ma bunt i musiałam nawet juki się pozbyć, taka była użarta.
nie ma co liczyć na piękny trawnik. chyba że kupisz ten w rolkach następnego dnia już będzie![]()
O, rany! A.szrek, współczuję!
A trawa z rolki też do du.p.y. Bo usycha.