Dziewczyny moze bysmy jakies postkanko zorganizaowały
Moze w srode
Mozje dzieci prawie zdrowei
tzn Weronika juz zdrowa
a Wiktor jeszce chory
ale mam nadzije ze do srody byłby zdrowiusienki![]()
jestem za. tylko po 15 ja mogę. a co sie dzieje z a.szrek?????cisza od dłuższego czasu...
jestem, jestemZamieszczone przez sowa_m
![]()
dzięki za troskę!
dzieci miałam chore, ja byłam chora, koszmar jakiś, ale już prawie ok.
na spotkanie jestem chętna
to fajnie, ze z Tobą okia ja zapomniałam, ż eśroda - czwartek mam szkolenie. więc odpadam. ale miłej zabawy życzę
pzdr
my ciągle chore...![]()
FLOTKA i reszta help!!!! muszę sie naumieć plecaka, bo mala szaleje z przodu. zatem ogłaszam pełną mobilizacje i proponuję jakieś spotkanie
Hej dziewczyny zastanawiam się nad kupnem takich gertów
viewtopic.php?f=21&t=9633&st=0&sk=t&sd=a&hilit=get ry
Jesli jestescie chętne to mozemy zamówic razem jedna paczkę
to ja się namyślębo mam całą masę skarpet "samonosiek", nop ale od przybytku głowa nie boli
dam ci znać jeszcze
tzn na pewno wezmę jedne, tylko nie wiem, które
albo i dwie pary...hhmmm
Sowa, jak tam plecak? Naumiałaś się? Długo mnie nie było, bo mi się powiadamianie schrzaniło i myślałam, że tutaj nikt nie zagląda. No, życia to tu prawie nie ma, ale jednak, jak widać, ktoś wołał o pomoc![]()
Ja przerobiłam sobie fajnie chustę i jestem z siebie bardzo zadowolona - patent na plecaczekk żeby spod pupy dziecku szmata nie wylatała. Jak się spotkamy to zaprezentuję. To może u mnie? Zdrowi jesteśmyNa razie przynajmniej
A my narazie funkcjonujemy bez chusty,bo mała w kieszonce niecierpi siedziec a w "X" jeszcze jakos mi sie chwieje.Wogole ruchliwa strasznie jest i zastanawiam sie czy bedzie chciała w chuscie jeszcze siedziec.
ciekawa jestem Marta czy twoja plecaczek zaakceptuje
Truska, co Ty robisz w moim awatarku????![]()
To, co? Widzimy się w poniedziałek u mnie? Myślę, że nie ma co odkładać na później. Spotykajmy się, póki towarzystwo zdrowe![]()
Ewentualnie, jakbyście wolały na innym gruncie, to możemy rozważyć spotkanie w jakimś "Bajkolandzie", "Brykolandii" czy tym podobnym. Tyle że tam trzeba za wjazd płacić. W Brykolandii 10zł za godzinę od dziecka (ale rodzeństwo do roku nie płaci). Na Leonarda jest jeszcze takie miejsce, ale tam nie byłam i nie wiem.
Ja to bym wolała u mnie![]()
Cześć Kielszczanki...
Mam prośbę- wysyłam chustę koleżance z Kielc i bardzoo liczę, że noszenie im się spodoba. Niestety kiepsko jest dzielić się umiejętnościami na odległość, więc proszę Was o pomoc w nauce prawidłowego wiązania. Dzieć ma trzy miesiące. Czy ktoś by się podjął?
pozdrawiam
Gdzie koleżanka mieszka? W której części Kielc, znaczy się. Bo jak niedaleko, to ja chętnie pomogę.