Boszsz jak ja bym chciała na spotkanie z doradcą, tak po prostu żeby sprawdzić czy aby na pewno dobrze wiążę i dziecku krzywdy nie robię
Truska w razie czego srebrne kółka rozmiar M aluminiowe mam na stanie, inne kolorki sprawdź w sklepie Vegi

Boszsz jak ja bym chciała na spotkanie z doradcą, tak po prostu żeby sprawdzić czy aby na pewno dobrze wiążę i dziecku krzywdy nie robię
Truska w razie czego srebrne kółka rozmiar M aluminiowe mam na stanie, inne kolorki sprawdź w sklepie Vegi
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009

Dziewczyny, a ile nas już jest? Bo może można już zrobić regularne warsztaty? Bo jeśli zaprosimy doradcę to i tak trzeba będzie jej zapłacić (chyba, że ktoś zaprosi po znajomości, ale kto ma takie znajomości?) To może od razu warsztaty?

ja mam malutkie znajomości, zobaczę, co się da zrobić

Noooo, a.szrek.... No, jak mnie koleżanka zaskakuje.....Zamieszczone przez a.szrek

Flotko jakby truska nie pisała się na te kółka to ja je od ciebie zakupię, oki?bo potrzebuję na gwałt na śmierć (no w zasadzie na chrzciny

Sówko ja Ci bardzo chętnie pomogę, ale nie bardzo kumam o co chodzi, więc wyjaśnij, jakich kółek mam na gwałt szukać, żebyś je potem mogła ode mnie odkupić

Sowie chodziło o mnie chyba, bo ja się wstępnie z Truską umawiam na szycie kółkowej i stąd ta rozmowa o kółkach.
Truska na priw wysłałam info o cenie

no przecież landa Ci może uszyć, jak mi

Jak chcecie jakieś kółka, to po znajomościmogę Wam podwieść osobiście

http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden

No i wydało się, kto do nas przyjedzie na małe warsztaty!
A ja chciałam taaaaakiego posta napisać

Zamieszczone przez Vega

Truska skoro Vega może przywieźć kółka, to ja bym sobie te swoje zostawiła przyszłościowo na kółkową jak materiał marzeń znajdę
A chustę jeśli chcesz mogę Ci uszyć

Właśnie to napisałam w poprzednim poście.

Dziewczyny!
Skoro przyjedzie Vega, to pozapraszajcie na nasze spotkanie swoje koleżanki, które chciałyby nosić w chustachTaka okazja może się nie powtórzyć!
(te warsztaty z Vegą są za darmo, więc tym bardziej okazja!
)

Dziewczyny czyli w srode spotkanko mamy o 16.00 tak?
Ciesze sie ogromnie ze bedzie specjalistka chustowa,może bede wreszcie umiała dociagnąć chuste,coby kręgosłup mi nie wysiadał