Ja zapraszam kilka koleżanek, ale one nie mają chust - która pożyczy, jakby co?
Ja zapraszam kilka koleżanek, ale one nie mają chust - która pożyczy, jakby co?
Ja przywiozę ze sobą część mojego stosiku, na pewno starczy chust do ćwiczeń dla każdej chętnej![]()
Tylko chciałabym zmienić dzień na piątek - co Wy na to? Bo akurat w środę przyjdą Manduki i muszę je natychmiast powysyłać dalej.
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Dla mnie piątek jest ok![]()
Ja się oczywiście dostosuję
Mnie nawet w piatek lepiej pasuje
ja tu wydaję brata za żonę, awy takie rewelacje czynicie
jestem zaaaaaaa mogę zabrać andrzeja, coby nauczył się samodzielnie motać?
Vega - to ja też się zapisuję na kółka w takim razie. i Flotka nie bęzie musiała ich szukać hihi (przepraszam coś mi się pomyliłyście).
ach - piękny będzie ten mój ostatni dzień macerzyńskiego![]()
sowa_m gratulacje dla brata!
a na spotkanie możesz zabrać kogo chcesznawet całą rodzinę! (z bratem i jego świeżą żoną włącznie
niech się wprawiają)
Kurczę, to może ja bym chłopa ze sobą przyciągnęła? Ciekawe, czy zechce przyjść![]()
A tak w ogóle, to może byśmy się troche bardziej poudzielały na forum regionalnym na maluchach, co? Pogadałybyśmy nie tylko o chustowaniu....
Dziewczynki, a jak będzie lało w piątek?
Też o tym myślałam... I nic mi nie przychodzi do głowy, gdzie byśmy mogły sobie tymi szmatami pomachać. Kto ma duży dom???? Bo na tych truskowych albo moich 70m to trochę ciasno może być![]()
Robimy burzę mózgów: kto ma pomysł, gdzie się możemy wszystkie razem udać z dzieciakami w razie deszczu? Żaden pomysł nie jest głupi, dlatego ja rzucam pierwszy z brzegu najgłupszy, żeby nikt nie miał oporów przed wymyślaniem: w kościele!
E! No, co Ty, Truska? Matki z dziećmi?