Strona 33 z 37 PierwszyPierwszy ... 2325262728293031323334353637 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 641 do 660 z 732

Wątek: Kielce - kto chce się spotkać?

Chustomanka Awatar sowa_m
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

no to proponuję tradycyjnie, skoro mamy pogodę - pałacyk zielińskich w środę ok 16.30 plus minus jak kto chce???
    kto chętny?

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Postaram sie dotrzeć. Choć dziś idziemy na szczepienie i nie wiem jak Lilka będzie ją przechodzić.
    Myśle, że nawet jak dziewczyny sie nie wpiszą na forum to i tak zajrzą

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Jeśli tylko nie będzie padało to będziemy

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

na czarnowie pogoda pod zdechłym azorkiem. chyba nici ze spotkania

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

buuuuuuu. A może w akademii kreatywności?? My niebawem wyjeżdżamy i znów nie będziemy miały jak dotrzeć na spotkanie

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Pogoda teraz w kratkę, chociaż zapowiadają dłuższy okres słoneczności. To może ustalimy termin, a jeśli by padało - jakieś miejsce pod dachem? Ta akademia kreatywności np, albo jakaś kawiarnia? Ja jutro odbieram z poczty chustę i pewnie pierwsze próby nie będą łatwe, oczami duszy widzę wielki supeł w którego środku bezradnie sterczy Ania (czyli ja) i machający łapkami Bo

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

akademia kreatywności odpada - tam są teraz regularne zajęcia i nie ma możliwości zrobić łubudubu, jak to bylo ostatnio. no chyba że sie dogadamy z wlaścicielami na jakieś oddzielne spotkania raz w miesiącu, pewnei za odpłatnością, pomyślcie, może warto.
    co do tego tygodnia - mogę jutro tylko, wiec jeśli któraś chętna, to proponuję popołudniowe spotkanie w pałacyku zielińskich. jak będzie brzydko, to będziemy się martwić

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Ja jutro chętnie! A jeśli chodzi o odpłatność w akademii - myślę że można zrobić zrzutkę, zależy ile będą chcieli za spotkanie (nie wiem ile czasu potrzebujemy - 2 godziny wystarczy czy chcemy więcej?)

Chusteryczka Awatar Fiona

Domyślnie

moja Kasia męczy mnie, że chce się spotkać w Pałacyku z ciociami i ich dzidziusiami
    więc może jednak się spotkamy?
    będę jutro około 15-tej i mam piękną pasiastą kółkową

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Mały OT zrobię

Kielczanki znacie może jakąś nianię szukającą pracy? Jeśli tak, to poproszę o info na pw. Dzięki.

Co do spotkań to ja ostatnio w ogóle dla świata jestem stracona. Szlag mnie trafia i przydałoby się, żeby doba miała co najmniej z 36 godzin...

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

ja znam, już piszę

Chustonówka

Smile Witam Kielczanki:)

jestem tu nowa i ciesze sie ze w koncu moge sie cos dowiedziec o chustach, jestem zainteresowana kupnym ale w naszych sklepach nic nie ma a najgorsze jest to ze nie ma mi nawwet kto i co doradzic( chcialabym bardzo zobaczyc na czym to polega i dobrac odpowiednia do mojej Niunki chuste jestem chetna na spotkanie jesli tylko bede mialka chwilke moze co szaproponujecie,?? jkestem na tym forum pierwszy raz zostawie swoje namiary728845444 prosze o ewentuyalkny kont albo smska jesli oczywiscie utalicie jakies spotkanko to ja sie pisze razem z mezem moim

Chustomanka

Domyślnie

Cześć Anuniat

Nie wiem, kiedy będzie następne spotkanko, ale jak się zrobi już brzydko i jesiennie to mam nadzieję, że spotkamy się kilka razy u mnie na kwadracie
    Bo na wyjścia to ja się niekoniecznie piszę, bo trudno mi połapać te moje dzieci. Rozłażą się w różnych kierunkach, matki nie słuchają, a Paweł to włazi wszędzie i ciągle mam wrażenie, że się zabije, bo on jest pozbawiony instynktu samozachowawczego.... Jakbyśmy się spotykały w bawialniach, to owszem, byłabym chętna, a jeśli odpadają bawialnie, to zapraszam do mnie, ale dopiero jak będzie paskudnie na dworze i nie będę z nimi chodzić na działkę.

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Już jest paskudnie

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sp_inka Zobacz posta
    Już jest paskudnie
    Niestety, moje mają wirusowe zapalenie krtani. Zaliczyliśmy wizytę pogotowia i izbę przyjęć. Nie zostaliśmy w szpitalu na moją własną odpowiedzialność. Już jest lepiej...

OT: Ilekroć trafiam do szpitala dziecięcego w Kielcach zastanawiam się, czy oni mają organizowane jakieś specjalne szkolenia z arogancji i chamstwa wobec rodziców małych pacjentów?

Domyślnie

widziałam dziś pięknie zachustowaną mamuśkę około 14-tej na Sienkiewce
    czy to któraś z Was?

edit:
    w opuncji, więc to chyba była ostroszyc,
    nie mylę się?
    czemu nie zagadałam nie wiem...stanęłam i się gapiłam z głupim uśmiechem, tak rzadko widzę kogoś zachustowanego (oprócz siebie w lustrze), że mnie wmurowało z zachwytu (a ja byłam z wózkiem)
    Ostatnio edytowane przez Fiona ; 07-10-2009 o 22:47

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Jeejku a ja już się zastanawiałam gdzie Wy jesteście! Bo jeszcze nie spotkałam nikogo kto wiedziałby o co chodzi z tymi chustami, a jak ktoś mnie zaczepia to raczej z pytaniami "a czy to wygodnie", więc myślałam że może Ślichowice albo Stok, czyli raczej odległe dla mnie rejony (moje okolice to centrum i Kadzielnia/Stadion).
    Szkoda że mnie nie zaczepiłaś Ja po południu codziennie pomykam na spacer, więc może uda nam się spotkać?

Pozdrawiam serdecznie!
    Ania

Domyślnie

a ja prawie codziennie po Kasię idę do przedszkola około 14-stej, właśnie Sienkiewką
    jak Cię dojrzę jeszcze to na 100% zaczepię

Chustonówka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Hej, Ostroszyc, w takim razie mieszkasz w moich okolicach. Ja mieszkam na Zgody!!

Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Ooo a jak Twoje szlaki spacerowe prowadzą? Ja zwykle po południu do parku pomykam albo Kadzielnie zwiedzamy, może sie spotkamy?

P.s. mamy jeszcze 3 miejsca na warsztaty chustowania w sobotę...

Uprawnienia umieszczania postów