A ponieważ Truska nie może w środy, to może faktycznie w piątek? Co Wy na to?
A ponieważ Truska nie może w środy, to może faktycznie w piątek? Co Wy na to?
mnie pasuje, tylko czy w piątki pałacyk wolny? bo to już weekend![]()
ja wlsnie do konca tygodnia jestem u rodzicow w kielcach
przepraszam ze tak wpadam w slowo![]()
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński
-A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Super, roni! To przyjdź na spotkanie - jak już ustalimy, kiedy będzieZamieszczone przez roni21
![]()
Mnie piątek póki co pasuje, mam nadzieję że pogoda się trochę poprawi bo na razie jest średnio![]()
ja zostawie starszaka u rodzicow i tez moge sie zjawic![]()
dlaczego zostawisz starszaka?
ja zawsze przychodzę z obiema dziewczynkami, w pałacyku jest dużo miejsca dla dzieci, mają się gdzie wybiegać![]()
dziewczyny, a ma któraś tel. do Asi.asz? bo ona teraz bez internetu, przyjdzie?
Czyli piątek - o 17?
ok
a my raczej odpadamy, bo teściuuufffka zjeżdża właśnie ok. 17.30 pilnować dziecia, bo w sobotę wyjeżdżamy do stolycy.
asia.asz w ostatni czwartek mówiła coś, że w poniedziałek odlatują do Portugalii już. A numeru do niej nie mam bo dzwoniła z zastrzeżonego.
Ok, czyli piątek o 17, może przyprowadzę nową chuścioszkę jak się da namówić![]()
Super, piątek 17 w Pałacyku, a jak będzie brzydka pogoda (tfu tfu, odpukać) to może tak jak proponowała kiedyś Innana w tej bawialni na Leonarda (Bajapatataja)?
wiecie co, ja chętnie będę wcześniej, bo od 17 to niewiele posiedzę, moje dziewczyny na dobranockę lubią w domu być![]()
![]()
to, co?
może zbiórka od 16?![]()
moj starszak jest na etapie buntu dwulatka i moglby skutecznie zatruc mi spotkanie
dziewczyny, bo ja juz powoli nie lapie gdzie mamy sie spotkac, moze ktoras dobra dusza umowila by sie ze mna w jakims bardziej znanym mi miejscu i zaprowadzila za raczke na miejsce?
Tylko, że tam jest napisane, że to jest przedszkole... jak się niedawno okazało....Zamieszczone przez sp_inka
Sprawdziłam: generalnie jest to przedszkole, ale po 15 robią z tego salę zabaw. Płatne w weekend (czyli z piątkiem się łapiemy) 12zł/dzieckoZamieszczone przez Innana
dziewczyny mam propozycję. byłam dziś w akademii kreatywności na ul. hożej (tak, jak się jedzie do zusu). to nowa bawialnia, dość nietypowa, no i dość ambitne cele sobbie stawia. poza "standardowymi" zabawami oferują spotkania z rehabilitantem, psychologiem, logopedą, zajęcia "kreatywno - naukowe". nawet zajecia z masazu shantala zamierzają prowadzić. wiecie, jak jest - słowo do słowa, zgadaliśmy się o szmatach. teżędą zajęcia. chłopak poprosił nas o pomoc, 30 - 31 maja w galerii echo chcieliby poprowadzić coś na ksztalt propagowania idei chustonoszenia, ale szmat jeszcze nie mają. zapytal, czy mogłybyśmy pomóczresztą sam pewnie sie odezwie w wątku.
zaoferowałam, że spróbuję was zwerbować i zaciągnąć do bawialni. proponowałabym spotkanie piątkowe tam właśnie odbyć. powiedzmy między 16-16.30 a 18 bo do tej godziny jest tam otwarte. na spotkanie przyszłaby też rehabilitantka, ktora jest świeżo upieczonym doradcą chustowym. sal jest w sumie sześć, począwszy od kącika malucha, skończywszy na kąciku konstruktora, dostosowane dla dzieci w wieku 0 - 6 lat, nawet kibelki sa w skali mikro. ja byalm pod wrażeniem, ekipa też bardzo fajna. co wy na to??
aha - dojazd powinien być dla kazdego w porządku, teraz tam jeździ duzo autobusów.
tu ich stronka: www.akademiakreatywnosci.pl
ale fajniejestem za
![]()