flotka spadówamasz być i już. ja będę z potencjalnym poślizgiem, ale będę.
flotka spadówamasz być i już. ja będę z potencjalnym poślizgiem, ale będę.
cześć,
melduję się oficjalnie w wątku kieleckim![]()
Julia (23-01-2008), Anna - mego serca Damy...
Zamieszczone przez Paolo
![]()
![]()
![]()
więc na spotkanie zapraszamy!!![]()
i gdzie zamieszkaliście?
aaaaaaaaaa już mówilam Paolo o spotkaniu, ale nas olewaznaczy sie pracuje. no i musze sie przyznać, że ja już GO widzialam, nawet dwa razy. a co!!!!!!! zazdrosne???
ps. któras przyjdzie z facetem czy mam dać mojemu wolne od swych kobiet?
Sówko - nie zawstydzaj mnie, czerwienię się po same uszy![]()
![]()
A.szrek - o 15.30 to ja w środku czasu pracy jestem, więc nie mam szans na przyjście.
(mieszkam tymczasowo w śródmieściu... na moje dziewczyny wciąż czekam)
Julia (23-01-2008), Anna - mego serca Damy...
no dobra - w ramach rekompensaty za nieobecność Paola przywlekę ze sobą jego chustęmoże być???
):
OK, to teraz proszę mnie uświadomic gdzie jest Pałacyk, bo ja od niedawna w Kielcach i jeszcze takiego miejsca nie poznałam![]()
BędęZamieszczone przez sowa_m
Dziecko wygląda na zdrowe, choć wczoraj było mocno niemrawe i ciepłe.
A Piotruś jak usłyszał o spotkaniu to się już dziś od rana wybierał "do tych mam z dzieciaczkami w chustach"
Sowa, manducę przywlecz, jeśli można prosić.
Ja mam coś wlec? Dysponuję indio biało - niebieskim, zainteresowany ktoś? Ulepszoną Lolę do plecaczków mogę na żywo pokazać.
PS: Cześć Paolo!![]()
![]()
![]()
Czy Pałacyk to kawiarnia w parku przy Ogrodowej?
Można to chyba tak określićZamieszczone przez avia
Tu Ci znalazłam:
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=pa%C ... a=N&tab=wl
avia jak masz foteli to cię mogę zabrac po prostu, przeciez ty kolo mnie mieszkasz. daj cynk tylko mój nr 505 012 287.
a manduki nie wezmępaolo zabrał hehheheehehe
Sowa dzięki za propozycjęale jedziemy z Florem autobusem, bo jeszcze mamy coś do załatwienia w Urzędzie Statystycznym. Zresztą on bardzo lubi jeździć MZK, od razu usypia
![]()
no i nie dotarłam![]()
a byłam blisko![]()
jak było, dziewczyny?
Super było!!!
Aszrek, no! Brakowało nam Ciebie! Czemu nie dotarłaś?
nooo super, kolejne spotkanie w czwartek 15.30 pałacyk, bedziemy mieć spotkania czwartkowe. a jak uz trawa wyrośnie (na razie nie zasiana
to u mnie na stałe
![]()
hej dziewczyny
powiedzcie mi gdzie moglabym sie udac na takie spotkanie po 3 maja?
przylatujemy 2 maja i przez jakis czas bedziemy w skarzysku kamiennej u tesciow, chcialabym sie dowiedziec czy dobrze motam i nowych rzeczy nauczyc/moze maz sie da namowic
pozdr
asia
cześć Asiuw tym sezonie okupujemy Palacyk Zielińskich w Parku Miejskim w kazdy czwartek od godziny 15.30
a jeśli ci nie pasuje, daj znac, na pewno któraś z nas znajdzie czas w innym terminie
super ze sie odezwalas
dzieki za info. nie wiem czy ten pierwszy czwartek po 2 maja dojade, bo w sobote 9 maja musimy byc u moich rodzicow na pn polski ale nastepny czwartek - 14 maja prawdopodobnie mi sie uda dojechacjesli jeszcze cos sie zmieni w miedzyczasie lub bede wymagala prywatnej konsultacji w innym czasie
to dam znac
pozdrawiam
asia
asiu.asz!
pisz śmiało, gdy będziesz chciała się spotkać![]()