-
Chustofanka
-
Chustonówka
-
Chustofanka
Re: Kielce - kto chce się spotkać?
marcik-844 sorki juz o tym pisałac,
jak wkoncu uda nam się zorganizowac jakies spotkanko
to serdecznie zapraszamy
-
-
Chustonoszka
-
Chustomanka
A u nas znowu zaraza
Frustracja mnie ogarnia. Te dzieci ledwo miesiąc temu były chore i teraz znowu!
-
-
Chustomanka
-
Chustomanka
-
Chustofanka
Ja tez z z ustęsknieniem czekam na ta wiosnę
Oby jak najszybciej przyszła bo ja juz nie mamsily do tej dlugasnej zimy
-
Chustonoszka
Ja bym chciałą szybko wiosnę, bo Flor mi się w chuście pod kurtką przestaje mieścić
-
-
Chustonoszka
Jakoś zaczęłam POD i tak mi się nosi. Jemu cieplo, mnie ciepło, wszyscy jesteśmy wygrani
A tak serio, to zaczęłam go nosić pod kurtką jak miał miesiąc i tak już zostało.
-
Chustomanka
Avia, jak Ci się chusty noszą?
-
Chustonoszka
Innana po pierwsze dzięki wielkie za pożyczenie
Co do chust, to pouch rzeczywiście za mały troszkę, ja w biuście miewam nawet rozmiar 44
Jako że Flor wszedł w fazę prostowania się i wyginania w drugą stronę, bez problemu wychodzi skubaniec z kółkowej. Może za luźno go jeszcze wiążę. Natomiast hitem jest tkana. Miałaś rację, komfort noszenia nieporównywalny.
Nawet zastanawiam się nad kupnem
Tylko jest jedno ale. Gdy mały usnął w wiązance, założyłam mu na główke jedną połę chusty (niestety, nie miałam go gdzie położyć) i strasznie się spocił na główce. Innego razu leżał na łóżku na chuście i to samo, cały policzek był wilgotny. To właściwość mojego dziecka czy chusty?
Aha, i spróbowałam noszenia na kurtkę. I chyba się przerzucę. Do tej pory Flor po włożeniu do chusty od razu usypiał, więc lepiej mu było złożyć głowę na golfie niż na niemiłym materiale kurtki. Ale teraz paskudek mały cały czas musi wszystko widzieć i wiązanie na kurtkowe jest dużo lepsze.
Łomatko, alem się rozpisała
-
Chustomanka
Mój też się pocił. I to w każdej chuście - w cieniutkich wielorybkach też.
-
-
Chustonoszka
O meitaja już sie postarałam, leży i czeka aż Flor troszkę podrośnie, na późną wiosnę będzie w sam raz.
-
Chustonówka
-
Chustomanka
Cześć Spinka
Wiązanie chusty wcale nie jest takie straszne! Ja się nauczyłam z filmików na youtube. A w której części Kielc mieszkasz?
Uprawnienia umieszczania postów