sowa_m ale ja chodze z dwójka dzieciaczków wiec mi bardziej sobota pasuje
juz dzwonil i mam zajecia na 13 30 i 14
moze kupiłabys mi etz to przescieradlo , muszę się zastanowic
zastanawiaj zastanawiaj, wyjeżdząm dopiero 27 września i wracam po tygodniuzimnooooooooooooooooooooooo
moja niii wychodzi z opiekunką w wózku a ze mną w chuście. wiatry i chłód nam niestrasznea ja robię małej skarpetki do chusty na wyjazd - bo ja ciągle wierzę, ze jednak ladnie sie zrobi lada moment. a swoją drogą - czy ktoś poza mną i truskę jeszcze tu urzęduje?????
Nooo... To w przyszłym tygodniu zapraszam do siebie. W tym nie zapraszam, bo przeziębiona jezdem i nie wiem, czy to nie zaraźliwe jest. No, chyba że ładnie będzie, to się w parku spotkamy.
Notabene, skandal jakiś ta pogoda! Przecież to niemożliwe, żeby do maja nie miało być lepiej!!!
No ja urzęduje,ale znow chora jestem,cos grypopochodnego.Masakra.Dzieci zdrowe a matka non stop chora.
My na ten jesienny sezon zrezygnowalismy z basenu,ale idziemy na zimowy i wtedy bede mogła chodzic tez z Mariką
Truska nie wiesz czasem o której na basenie ma są najmniejsze dzieciaczki,ciekawa czy da rade aby było jedno po drugim
Co do chusty mojej małej coraz mniej sie ona podoba,nie mówiac o tym ze nosidełko i samochod wogole jej sie nie podoba
![]()
aniapatryk moze muisz jakis czas odpocząc od chusty,
nie wiem jak z basenam ale raczej trudno bedie aby grupa byly kolo siebie
nam sie akurat udało, chodzę na 13 30 i 14 00
Kurcze tylko teraz małego cos choroba bierze :x
oby wyzdrowiał do soboty
najgorsze jest to ze wogole nie chce brac syropów
zamyka buzkę i tyle
Flotka będzie lepiej - za tydzień ma być kilka dni babiego lata
Ja się wtedy chętnie wybiorę w Góry Świętokrzyskie
Strasnie mnie ta wizyta w rodzinnym mieście rozkleiła... tęsknię teraz za Kielcami strasznie... pierwszy raz odkąd się wyprowadziłam![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Vega, a przywiozłabyś mi lanę do obmacania? Chodzi za mną ta lana i jakby mi się spodobała, tobym może kupiła?
Ania ja chodze na 18.15 we wtorki, a wczesniej są większe dziec (chyli 17.45). więc luuuzpotem też są większe, ale 19 to już późno trochę chyba.
ja chcę w góry!!!!!!!!!!!!!!!!!niech się zrobi pogoda, bo zwariuję!!!!!!!!!!!!!!ja mam urlop cały przyszły tydzień. eehhhh
O widzisz Marta te wtorki to swietny pomysł,mnie pasowałoby,to moze za 3 m-ce zapiszemy sie wlasnie we wtorkiZamieszczone przez sowa_m
![]()
heheh widać wszystkie sie pochowały przed deszczemwróciłam z gór (ja to jednak walnięta jestem, nie ma co
truska - w sierpniu kupiłam sobie bluzkę specjalnie pod zielone elipsy i świetnie wyglądałyśmy. poza tym...nie mamuszyję jutro kółkową, to na następne wesele będzie jak znalazł.
Truska, mam kółkową elegancką bardzo, bo jak szara szmata wygląda po prostu. Ale elegancka niewątpliwie jest!