Ja niestety raczej nie dam rady jutro![]()
A niech mi ktoś powie/napisze, po co my mamy iść do tej Tęczy i jakie szmaty tam a.szrek macałaś?
Ja niestety raczej nie dam rady jutro![]()
A niech mi ktoś powie/napisze, po co my mamy iść do tej Tęczy i jakie szmaty tam a.szrek macałaś?
No przecież chusty można w Tęczy kupić!![]()
Vega zostawiła w sklepie dla przyszłych mamusiek!![]()
No takBabylonię można kupić w Tęczy na 2 piętrze
i Bola mają.
A ze spotkaniem nie wiem jeszcze - przyszły tydzień na pewno jadę do Krakowa - więc po drodze mogę wpaść na kawęWiązanie z pętelką mam już opanowane więc chętnie sprzedam kilka patentów - i na plecaczek też
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
A dokładnie to w którym miejscu na 2 piętrze? Pójdę sobie i pomacam![]()
Tam jest tylko jedno miejsce z ubraniami dla ciężarnych, na pewno znajdziesza chusty są zaraz za sprzedawczynią. Podpytaj ją o wiązania, bo jak ja byłam w zeszłym tygodniu i pytałam(a co? niech wie, że zainteresowanie jest!
) to cieniutka z tego tematu była. Może się już podszkoliła
![]()
E, jak niekumata jest w wiązaniach, to ją o to nie będę pytała - nie lubię stawiać ludzi w niezręcznej dla nich sytuacji.
Vega to ja chcę chcę chcę!!!bo my w góry jedziemy za dwa tygodnie i muszę plecaczka sie naumieć. nawet mialam Flotkę molestować, ale skoro będziesz, to ciebie pomolestuję
no i to siodełko. suuuper. daj znać kiedy będziesz
I jak tam, dziewczyny? Spotkanie się odbyło?
ja nie byłam, były moje koleżanki. dla starszych dzieci było oki, bo były zabawki, dla mam maluchów - teoria - ile sika dziecko, jakie są fazy snu i jak przewijać dziecko. chyba mnei nie kręcą te tematy![]()
O ja też byłam w tej akademii. Dla dzieciaczków chodzących fajna sprawa. Moja 4 - miesięczna Zośka tylko się złościła, a ja spływałam potem tak było tam w środku gorąco. No a poza tym miało być dużo gratisówa ledwie pieluszkę i próbkę płynu do prania dostałam
Także nie jakaś rewelacja. Właściwie jedyna ciekawa rzecz to nagranie, co słyszy maluszek w łonie matki.
No a jeśli będzie jakieś spotkanie to piszcie, bo teraz będę miała czas i bardzo chcę żebyście zobaczyły moje wiązania i powiedziały czy są okej. Wcześniej nie mogłam bo miałam ślub, potem chrzciny, a później poprawkowy egzamin. Teraz jestem do dyspozycji.
No, ja to się z Wami pewnie znowu w tym tygodniu nie spotkam, bo Piotrusia cosik rozkładaPokasłuje biedactwo i kicha
Jakoś nie łudzę się, że mu przejdzie...
Byliśmy dzisiaj na spacerze w centrum i poszłam zobaczyć te chusty w "Tęczy". No, niestety, te kobiety interesu na chustach nie zrobią. Towar mają źle wyeksponowany - jakbym nie wiedziała, że mają chusty i się nie zapytała, tobym ich w życiu nie znalazła. Do tego jak ktoś nie wie o chustach, to się w życiu nie domyśli do czego to służy. A na dodatek, one faktycznie niekumate w tym temacie. Poprosiłam, żeby mi pokazały, co mają, zapytałam, czy mają jakąś krótką, to mi powiedziały, że oczywiście i pokazały.... elastyczną![]()
nikt się nie spotka(:zimnooooooooooooooooooooooooooooooooooo
a ja uszyłąm wczoraj kółkową w końcu. bo chrzciny w niedzielę i trzeba sie polansować. banalnie się toto szyje, tylko i tak chyba na jeden raz, bo jednak obrusy baaardzo się mnąjadę za dwa tygodnie w góry przez krakó, wiec ajk któraś reflektuje na prześcieradło z ikei skośnokrzyżowe, to zakupie kilka sztuk
![]()
w pracy siedzępoza tym nie mam fotek jeszcze, bo uszylam w nocy i mała już spała, ćwiczyłam na misiu
a prześcieradło jak prześcieradlo sova sie nazywa, wejdź na stronkę ikei to znajdziesz, ma splot bardzo podobny do chustowego, dużo o tym na forum było. no powiem ci, że obrus fajny jest bo ma wzorki,a gnieciuch straszny, postaram sie zrobić później zdjątka. eehh a my dziś na basen jupiii!
![]()
na jasną dziś o 18.15...a co spotkamy się?do Artura Barana - ale to chyba jedyny basen dla niemowląt w kielcach.
już poma la usnęła w szatni i obudziła się dziś o 6.30
no mój mąż chętny chodzić z nią na basen codziennie
truska zadzwoń do niego, bo może zapomniało mu się coś
a jakbyś przełożyła basen na wtorki to też by było fajnie. chodzi też MAgda z Adą (pomarańczowo - zielony didymos
zimnoooooooooooo
aha - nati zachustowana w kółkową nawet nie narzekała. tylko przeszycie jednak za daleko i nie mam jak rozciągać na ramię chusty. hhhmm jednak kupię to prześcieradlo w ikei![]()