Flotka niezly zart,
ale na bank nie![]()
Wiesz Truska, mnie ogólne padnięcie zawsze już będzie się kojarzyć z kolejnym potomkiem. I parę razy już trafiłam z diagnozą![]()
Truska, zapraszam serdecznie - wpadaj i zgrywaj!
Pokombinujcie z miejscem gdzie będzie się dało trochę pomotać w kilka osób bo planuję znowu wizytę w rodzinnych stronachJak mnie przygarniecie na chwilę to wpadnę i pokażę kilka tricków z wiązaniami
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
No, to - drogie panie - zapraszam do siebiePiękny widok za oknem czeka na bycie podziwianym
![]()
![]()
A ja bardzo chętnie znowu będę Was gościć w swoich skromnych progach
Nawet się nam małżonek mój nie będzie plątał pod nogami, bo na salon przemysłu obronnego idzie
![]()
proponuję pałacy bo ładnie się zrobiłotylko kiedy?jutro o szesnastej?Vega - kiedy do nas wpadniesz? btw. musimy iść do tęczy
aha - w czwartek w parku jest ankademia instytutu pampers. od 11 - 18. to może tam też się pojawimy?
![]()
Ja narazie odpadam,bo moja maleńka zaraziła sie odemnie i ma katar![]()
ja w tęczy już byłam! i macałam szmatyZamieszczone przez sowa_m
![]()
Wczoraj się dowiedziałam o tej akademii i też pomyślałam, że mogłybyśmy się tam spotkać...tyle, że moja dziewczynki są okropnie zakatarzone
Asia jak kicha, to aż balony nosem robi i to sporej wielkości
![]()
No, to pewnie znowu nici ze spotkania![]()
Na świeżym powietrzu ja chętnie się spotkam. Zarazki pofruwają sobieW czwartek wybieram się na tą akademię przy okazji odbierania Kasi z przedszkola (chodzi do przedszkola z katarem
bo są dzieci jeszcze bardziej chore! Co z tego, że ja ją wyleczę w domu, jak zarazi się od razu znowu
)
U mnie tez katar przyniósł moj mały z przedszkola,zaraził starszego,z tym ze oni mieli katar malutki i to 1 dzien,zarazili mnie a ja oczywiscie mega katar 3 dni no i zaraziłam moja malutka,choc jej katarek tez niewielki.
No nie wiem czy intensywnosc zalezy od wzrostu![]()
![]()
![]()
czyli dziś nie ma spotkania? to ja idę dziecku czołgi pokazywać, może zostanie żołnierzemjutro mam spotkanie z mamuśkami, może je zaciągnę do parku, ale dopiero po 15.