Dopiero dopadłam komputer. Spotkanie było super!!! Zdjęcia niewyraźne to moja winaSorrry... Podpisy eksta!
![]()
![]()
![]()
Dopiero dopadłam komputer. Spotkanie było super!!! Zdjęcia niewyraźne to moja winaSorrry... Podpisy eksta!
![]()
![]()
![]()
Spokojnie , najważniejsze ze zdjecia wogóle sąZamieszczone przez a.szrek
![]()
to były dwa aparaty?![]()
a te ciasta pyyyszne były! Następnym razem musimy Vegę nakarmić!
No, właśnie się okazuje, że ja to mam niewiele zdjęćMyślałam, że więcej tego robiłam, a tymczasem głównie dzieci moje i Truski tam występują, jeszcze sprzed ogólnego spotkania. Zdjęcia wrzucę jak znajdę kabelek
![]()
taaaa... to ja jestem tłustaZamieszczone przez aniapatryk
ale macie poprzednie fajne fotki z parku... kurcze, następnym razem musimy na dworze coś wykombinować w parku
Dzięki Flotka za udostępnienie mieszkania - super masz widok z okna![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
Dziękuję w imieniu widokuZamieszczone przez Vega
![]()
efekty spotkania z Vegą
http://www.chusty.info/forum/viewtopic. ... 627#105627
albo po prostu tutaj:
www.picasaweb.google.pl/marta.herbergier/Chustowariacje
Zamieszczone przez sowa_m
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziewczyny, jutro o 16 w Pałacyku Zielińskich się widzimy?
Moja Kasia po drugim dniu w przedszkolu złapała okrutny katarwięc nie wiem, czy jutro się gdziekolwiek uda wyjść
Mam nadzieję, że tak, chętnie się spotkam (a Kasia bardzo chce do przedszkola)
A.szrek, ja chamsko bezpośrednio będę, ale please....przyjdź bez zakatarzonego dziecka![]()
![]()
![]()
nie mam jej z kim zostawić![]()
odpuśćmy dziś, a za tydzień stawimy się wszystkiemyślę, że spotkania co 2 tygodnie są lepsze
![]()
Truska, czyżby trzecie w drodze???![]()
po trzech dniach w pracy padammała wymyśliła sobie, że ona w nocy jednak będzie wstawać na cyca (odkąd daję jej zupy) no i fajnie do tego pobawić się z mamą o 4.30
i tak co dzień....wiem twardym trzeba być ale zaraz kladę się spać żadne parki mi nie w głowie
![]()