pralka kupiona wiec bede testowac![]()
ekhm smiem twierdzic ze to akurat juz wiadomo, ze jony srebra sa przyjazne i nie WIECZNE tj niezniszczalne- w koncu ciuchy tak uprane nie są sterylne na amen i na zawsze
poki ta woda dotrze do oczyszczalni to po jonach bedzie wspomnienie
ale co ja tam wiem
pieluchy dezynfekuje doskonale i mam z glowy cala te otoczke nt proszkow antybakteryjnych (czy wiadomo jak dzialają na człowieka i srodowisko;P) gotowania i reszty dodatkowej roboty
ekhm smiem spytac komu wiadomo?ekhm smiem twierdzic ze to akurat juz wiadomo, ze jony srebra sa przyjazne i nie WIECZNE tj niezniszczalne- w koncu ciuchy tak uprane nie są sterylne na amen i na zawsze
poki ta woda dotrze do oczyszczalni to po jonach bedzie wspomnienie![]()
z translatora, ale moze do zrozumienia
LINK , A tu tez o pralkach tyci i TU i TU
Ostatnio edytowane przez Sroka ; 02-06-2010 o 13:58 Powód: dodany link
ja tam zamiast w jakieś jony zainwestowałabym w suszarkę
ta to dopiero dezynfekuje i nie rodzi wątpliwości
z rok temu kupowałam pralkę i dałam się omamić mężowi,że suszarka jest do bani,tej wiosny pluję sobie w brodę,że zrezygnowałam.
suszarka jest genialna
mój małż nie cierpi wywieszać prania, ani nie lubi potykać się o rozwieszone pranie - więc nie musiałam długo przekonywać
Kasia
mama samych córek: Marianny (29.08.1999), Michaliny (03.06.2006), Matyldy (01.04.2010), Melanii (22.07.2014)
www.wielorazowo.pl - pieluszki wielorazowe
O tak, suszarka to i moje marzenie. Wnerwiają mnie te wynalazki do wieszania, te rurki i pręciki, które się urywają, brzęczą i nigdy nie dają się cicho i porządnie złożyć, zabrane miejsce w domu, szczególnie zimą, ale i deszczową wiosną, latem i jesienią.