Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13

Wątek: Didymos czy Storch?

Chustomanka Awatar Ania_MK
    Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Domyślnie Didymos czy Storch?

Hej Chustomanki,
    jestem tu nowa - dopiero wczoraj odkrylam to forum... i juz w pracy nic innego nie robie tylko przegladam tematy
    Mimo ze dzidzia dopiero w drodze to juz jestem zarazona chustomania... i szukam tej najlepszej chusty dla malenstwa mojego.

Mam termin na koniec wrzesnia i chcialabym nosic dzieciatko w chuscie jak najczesciej. Raczej wybiore Didymosa (lub Storcha) tylko nie wiem ktora chusta bedzie lepsza dla maluszka mojego jesli chodzi o splot, elastycznosc itp - Indio czy te normalne pasiaste. Najwazniejsze jest by dzieciatku bylo jak najwygodniej i najbezpieczniej bylo otulone.

Bardzo bardzo prosze o Wasze rady co powinnam wybrac - ktora z tych firm i ktora wersje jesli chodzi o sploty !
    Cora Starsza IX.2008, Cora Mlodsza I.2012 i Cora Najmlodsza - III.2016

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

Moim zdaniem Indio albo inny zakard abo Storchenwiege Leo. Pasiaki ogolnie tez sie nadaja, tylko trzeba nad nimi trszke popracowac, zeby zmiekly. Jesli masz np suszarke, to pojdzie szybciutko.
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Chustomanka Awatar yerba

Domyślnie

oba

przychówek: Pierwszy (czerwiec 2007) i Druga (maj 2010)

http://www.pomoz-amelce.pl

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Aniu, widze, ze jestes z MK Moze wejdz na stone slingmeet, w twojej okolicy powinna byc jakas grupa, bedziesz mogla pomacac rozne chusty przed kupnem i bedzie ci latwiej zdecydowac.

http://www.slingmeet.co.uk/forums/

Chustomanka
    Miejscowość
    Rabka/Warszawa

Domyślnie

jedna i druga
    są super... ja tam kocham pasiaki i problemów ze zmiękczaniem nie było

przy okazji zapraszam na forum na gazecie dzieci wrzesień 2008... tam sporo się o chustach też przewinęło dzięki cudownej i cierpliwej Hanti

Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Domyślnie

wielkie dzieki dziewczyny za rady - choc troche jestem blizej decyzji raczej na pewno bedzie to Didymos, i raczej Indio - tylko ze mi sie tak te paski podobaja ze ojej

Chustoguru Awatar petisu
    Miejscowość
    Zielona Góra

Domyślnie

To kup paski!
    www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
    gugu-gaga.pl na Facebooku

Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.

Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Domyślnie

na pewno mam metlik w glowie i teraz ciezko mi sie bedzie zdecydowac moze znajde w swojej okolicy jakies dido-fanki i pomacam na zywo... a jak nie to chyba zamowie to w UK obydwa rodzaje, w domu ogladne i jedna oddam... zobaczymy....

ale jesli bylaby to Indio to mam jeszcze jedno pytanko:
    ktora wybrac: czy 100% bawelny, czy z lnem czy z konopiami, chcialabym by chusta byla jak najbardziej elastyczna i wygodna dla malenstwa no i jak najmniej sztywna - ktory rodzaj zatem wybrac? oto jest pytanie

Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Domyślnie

na pewno mam metlik w glowie i teraz ciezko mi sie bedzie zdecydowac moze znajde w swojej okolicy jakies dido-fanki i pomacam na zywo... a jak nie to chyba zamowie to w UK obydwa rodzaje, w domu ogladne i jedna oddam... zobaczymy....

ktora wybrac: czy 100% bawelny, czy z lnem czy z konopiami, chcialabym by chusta byla jak najbardziej elastyczna i wygodna dla malenstwa no i jak najmniej sztywna - ktory rodzaj zatem wybrac? oto jest pytanie

Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Domyślnie

Chustofanka
    Miejscowość
    Wars Sawa

Domyślnie

np moje flamingo od poczatku bylo cudnie miekkie i czesto dziewczyny mowia ze moja chusta jest mieciusienka jakby lamalo ja stado zawodowych lamnaczerk
    Ignacy 16.12.2006 Lula 13.11.2007

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

proste, kup teraz paski i będziesz miała czas na łamanie ich do miękkości kocyka
    jak dzidziuś się urodzi to chusta będzie gotowa,mięciusia i milusia, a Ty będziesz miała to co ci się podoba.

Miejscowość
    Wroclaw / Milton Keynes

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda1980
    proste, kup teraz paski i będziesz miała czas na łamanie ich do miękkości kocyka
    jak dzidziuś się urodzi to chusta będzie gotowa,mięciusia i milusia, a Ty będziesz miała to co ci się podoba.
    i to jest mysl !!! ze tez moj umysl ciazowy na to nie wpadl... mam niecale 3 miesiace na lamanie chyba starczy

Uprawnienia umieszczania postów