Pokaż wyniki od 1 do 18 z 18

Wątek: KUPIŁAM CHUSTĘ I...POCZUŁAM PUSTKĘ

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie KUPIŁAM CHUSTĘ I...POCZUŁAM PUSTKĘ

Pustkę czuję, straszną, bo ostatnie dnie (tygodnie) spędzałam namiętnie na poszukiwaniu chusty do kupienia, sprawdzałam, porównywałam, spisywałam oferty i kilkanaście minut temu kupiłam. Powinnam się cieszyć ( moja wymarzona babylonia blue curacao) ale smutno mi, że już nie muszę szukać, porównywać, zaglądać na chustostragan, bo nie mam pieniędzy na kolejną!!! A chętnie kupiłabym jeszcze girasola, nati bambus, neobulle. I co ja mam teraz zrobić? Jak ktoś inny to kupi, to jeszcze smutniej mi będzie, ze kupione, a sama nie mogę przecież. czy Wy też tak macie? Jak sie pocieszyć, zapomnieć, zagłuszyć i zapełnić pustkę??? Od razu mówię, ze kolejna chusta odpada, pieluchy też, bo mąż wyrzuci z domu!!!

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

A hobbystycznie sobie szperaj po bazarku Ja tam mimo że nie kupuję, często zaglądam

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar madziuchna23
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

ja też włąściwie "tylko" zaglądam za jakiś czas uzbiera się kasa a okazje pojawią się na pewno mąż nie wyrzuci, ja mojego zawsze podstępem brałąm, najpierw informowałąm jakie ceny maja nowe a potem jaka jest super okazja, teraz mam gorzej bo on się zaczął znać na chustach ale i raczej po okazjach nie ma nic przeciwko
    A tak poza tym to się trochę do tej Twojej pustki przyczyniłąm tak? bo jakbym nati nie wzięłą to dalej byś o BB marzyła? no widzisz i zadowol kobietę
    Ostatnio edytowane przez madziuchna23 ; 01-06-2010 o 19:46
    Małgosia 23.07.2004
    Piotruś 22.01.2009
    Michasia 26.10.2010
    Matylda 27.03.2012

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Ja także lubię to podniecenie, gdy wiem że mam kaskę i mogę odrobinę zaszaleć. Gdy w ostatnim czasie spóźniłam się, zaraz zakupiłam coś w zastępstwie. Mój M cały czas powtarza, że się niczego ze mną nie dorobi .

Chusteryczka Awatar Wika
    Miejscowość
    Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madziuchna23 Zobacz posta
    A tak poza tym to się trochę do tej Twojej pustki przyczyniłąm tak? bo jakbym nati nie wzięłą to dalej byś o BB marzyła? no widzisz i zadowol kobietę
    Niby tak ale i tak bym ją sprzedałą, bo za długa była, więc była to dobra okazja do zakupu (promocyjnego!!!! 199zł za nową!!!! Babylonię-szok!!!)BB.
    A spać nie mogłam, bo myślałam jak by tu zakupić też girasola, by mąż zawału nie dostał z braku kolejnych 200 zł. A tak mnie kusi!!!!

Hania (02.10.2008)
    Marta(03.12.2009)
    Ludwik (16 10.2013)

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

jak nie masz kasy to nie szperaj na bazarku - mowie to ja, osoba, ktora chust nie potrzebuje, bo je posiada a i tak nie ma kogo nosic, a szperajac na zakamarku - stale sobie cos nowego kupuje. z oszczednosciami na pewno to nie ma nic wspolnego
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

rozumiem Cię doskonale bo najlepsze w tej zabawie to ściganie króliczka właśnie.
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

Ja przestałam zaglądać na bazarek bo mi żal było że ktoś kupił Zare Curry a nie ja - wole więc nie patrzeć, bo pewnego dnia mogłoby sie okazać że jesteśmy bankrutami z ogromną ilością chust. Ale korci korci.

Chusteryczka Awatar Fusia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paskowka Zobacz posta
    A hobbystycznie sobie szperaj po bazarku Ja tam mimo że nie kupuję, często zaglądam
    mam tak samo choć ostatnio znowu kupowałam
    a i jest rozwiazanie wymieniaj sie zagladaj na wymienie pozycze wtedy kosztujesz różznych chust róznych nośności
    Żona Damiana. Matka Róży(28.10.2009), Anieli(1.03.2011) i Łucji13.06.2013
    Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar ania
    Miejscowość
    Częstochowa okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fusia Zobacz posta
    wymieniaj sie zagladaj na wymienie pozycze wtedy kosztujesz różznych chust róznych nośności
    taką właśnie taktykę ostatnio podjęłam i wiesz co? POMAGA!
    mama Julci (06.05.2005) i Lilki (06.12.2009)
    wymianki: http://chusty.info/forum/showthread....h-doda%C5%82am
    na forum bywam troszkę rzadziej, więc proszę o cierpliwość jeśli nie odpisuję od razu

Chustoholiczka Awatar aliona
    Miejscowość
    mieszkam w Łodzi, gdzie nawet bieganie psom szkodzi

Domyślnie

witam współuzależnioną

ah, jak ja kocham ten dreszcz podniecenia. może tę, a może tamtą?
    to prawda, że wybieranie jest cudowne, a jak się kończy, to jest wielka smuta.
    złotowłosa i trzy misie
    <3 <3 <3

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Mam podobne uczucie. Pomaga ustawienie się w kolejce do testów - wtedy "czekasz" znowu, choć to nie to samo. Witaj w gronie...

Uprawnienia umieszczania postów