jedyna opcja dla taty (myślę, że kieszonka jest o rozmiar za duża, ale tata zawzięcie nosi...) -
![]()
jedyna opcja dla taty (myślę, że kieszonka jest o rozmiar za duża, ale tata zawzięcie nosi...) -
![]()
Ostatnio edytowane przez mama-igi-tata ; 01-06-2010 o 12:16
a tutaj śpiący 2X, po południu z mamą czasami inaczej zasnąć się nie da (z babcia to co innego - igi śpi o każdej porze
![]()
Ostatnio edytowane przez mama-igi-tata ; 01-06-2010 o 12:14
nic nie widać
a ja widzę. nawet po wylogowaniu. hmm. co powinnam zrobic? popróbuję jeszcze. chwilka.
Może spróbuj wrzucić te zdjęcia na picassę, fotosik albo coś innego![]()
a z jakiego albumu linkujesz? z picassy może?
edit: Amparo, nadal widzę krzyżyki
sprawdzę z innej przeglądarki
nadal nie widzę. Pod IE widzę krzyżyki pod Mozillą nie widze nic - nawet krzyżyków
a teraz? może chociaż 2x widać? wklejam z picassy.
super! nauka wklejania zdjęć już za mną. czekam więc na opinie.
opcja "tata" wydaje mi sie ok, nie za duzy IMO ten pouch
opcaj "mama" to cos tam mi sie nie podoba, ale nie umiem okreslic, bo nie wkleilas pozycji calkowicie przodem. Cos te plecy za malo zaokraglone. Ile Igi ma??
"mama"- za luźno
"tata" - pięknie![]()
tak tak. u taty pouch jest chyba 1 rozmiar za duży. jakoś tak źle pomierzyliśmy i jeszcze nie udało się tego zmienić, ale tacie (zawziętemu anty) tak się spodobało, że mimo to nosi.
hmm. plecy nie zaokrąglone. no chyba właśnie czasem mam z tym problem, nie wiem czy duży, ale mam wrażenie, że to mi się zdarza. no ale pupa wpadnięta i chusta od kolana do kolana. więc co jest nie tak? igi ma tu chyba 8 m-cy sam siedzi i stoi.
pupa aż za bardzo wpadnięta, musisz poćwiczyć dociąganiekawałek po kawałku
osz. muszę tatę pochwalićmoże połechtany skusi się na kółkową
Janis - jesteśmy ze Zduńskiej Woli. może się zgadzać?
aha. czyli pupa nie musi być tak wpadnięta. oto jest wskazówka. mam nadzieje, że to było tylko tak po domu i stąd to niedbalstwo
może to jest lepiej?
![]()
Ostatnio edytowane przez mama-igi-tata ; 01-06-2010 o 12:52