Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: I ja się chętnie przywitam:)

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie I ja się chętnie przywitam:)

Oj śledzę już forum od jakiś 2 miesięcy - głównie zaczytując sie bez pamięci w różne wątki i jeszcze jakoś nie miałam czasu na przywitanie i udzielanie się ( no chyba, że w celu nabycia kolejnej chusty)

Jestem tu bo ideą chustowania i chustami samymi w sobie jestem zachwycona. Spodobało mi się to jeszcze za czasów przed ciążowych jak podejrzałam u koleżanki jak przemierza szlaki bieszczadzkie ze swoim 6 m-cznym synkiem na brzuchu.
    No i już w ciąży zakupiłam elastyka i pierwszy raz Polka w nim wylądowała w 3 tyg zycia i już tak zostało. Pola uwielbia spacery w chuście, a ja kocham te chwile jak ona się do mnie przytula albo zasypia wtulona we mnie
    Elastyk po 1,5 m-ca zmienił właściciela a ja zanabyłam pierwszą chustę tkaną no i wpadłam... z jednej po krótkim czasie zrobiły się 4 ( no i 5 do nas jedzie). Po drodze byłam na jakiś warsztatach wiązań, co by wszystko było dobrze. Mąż się śmieje, że mi się coś porobiło z tymi chustami i z tym forum i że po co tyle itd ale na szczęście podchodzi do tego z żartem więc mam wolną ręke....Wytłumaczyłam, że musze mieć tyle chust ile ciuchów, żeby kolorystycznie wszystko chodziło, no i już się boi komentować, mając nadzieje, że zartowałam

No to o mnie byłoby na tyle...mam nadzieje, że będziecie dalej moim źródłem wszelkich informacji i nierzadko rozrywki i miło spędzonego czasu no i źródłem chust oczywiście

Ps. Tak w ogóle to jestem z W-wy z Ochoty. Może w okolicy spotykaj się jakieś mamy chustowe to chętnie czasami dołącze Skorzystałabym z rad i doświadczenia, bo właśnie staram się opanować jakiś plecak. Polce wybiło już 8 kg na wadze i coraz ciężej z przodu ją tachać.

Chustopróchno Awatar Mamamaria
    Miejscowość
    Ostrowo

Domyślnie

Witaj!!!

Chustomanka Awatar ledunia
    Miejscowość
    Legnica

Domyślnie

Holoł

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

witaj, witaj
    szkoda ze się wcześniej nie ujawniłaś często urządzamy sobie nocowania na Ochocie i jakoś tak co jestesmy to nikogo chustowo/mt/nosidłowego nie spotykamy Co więcej wchodząc na plac zabaw wzbudzamy sensację....
    Śliczna fotka przy suwaczku!

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

Witaj Fajnie, że masz już tyle chust. Ja muszę opracować strategię, jak przekonać mojego męża dopiero do trzeciej
    Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013

* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka

lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Witaj

Chusteryczka

Domyślnie

Hej hej No i piękny stosik już posiadasz, co to będzie dalej.... :-D
    Shilo z eMem i Kreską (12.2008)

http://shilocrafts.blogspot.com/

Bubaje http://bubaje.blogspot.com/

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Witaj! Oj źródło to tu rzeczywiście bije wiedzy wszelakiej

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

Chustofanka Awatar asiorek
    Miejscowość
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Luthienna Zobacz posta
    witaj, witaj
    szkoda ze się wcześniej nie ujawniłaś często urządzamy sobie nocowania na Ochocie i jakoś tak co jestesmy to nikogo chustowo/mt/nosidłowego nie spotykamy Co więcej wchodząc na plac zabaw wzbudzamy sensację....
    Śliczna fotka przy suwaczku!
    To następnym razem poproszę o wcześniejszy PW i może się uda zgadac
    A w suwaczku pierwsze chustonoszenie mej córy, malusia była wtedy, a teraz to już jest co dźwigać!

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

..
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Uprawnienia umieszczania postów