Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Leoś kontra nowa Nati

Chustofanka
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Leoś kontra nowa Nati

Kurczę, mam dylemat... Właśnie zakochałam się w Sawannie Nati a do tej pory miałam w planach kupienie Leo. Teraz mam Nati Toskanię i jestem z niej bardzo zadowolona. No i nie wiem, dokupić sobie drugą Natkę czy Leonka wziąć? Jak się w nim nosi, dociąga, układa w por ównaniu z nowymi Nati? Nigdy nie miałam go w ręku tylko słyszałam wieeele dobrego. Nosimy razem z mężem - dla niego oprócz "męskiego" koloru ważne jest oznaczenie środka i krawędzi. Hania waży teraz 7 kilo no ale rośnie, rośnie.... Poradźcie....

Guest

Domyślnie

no dobrze.
    mam leosia i starą nati kalahari (nowej niestety nie macałam).
    leoś zdecydowanie wygrywa i w noszeniu, i w dociąganiu, czyli w sprawach naczelnych. kalahari ma śliczne kolory, ale niestety, pod względem dociągalności i noszalności nie dorównuje leosiowi. nie wiem, jak jest z nową. jeśli ma podobny splot, leoś wygrywa z nati.
    jeśli jednak nati podoba ci się bardziej, kup ją. sprawdzisz, ponosisz, zawsze możesz sprzedać. i kupic leosia. ponosisz, sprawdzisz i sprzedasz.

Chustomanka

Domyślnie

Ja mam porównanie i z nową i ze starą Nati i jednak leoś pod względem nośności jest lepszy. A poza tym jak mam wybór to zawsze wybieram chuste której jeszcze nie miałam, w końcu chustonoszenie to krótki epizod w naszym życiu i warto wszystkiego spróbować
    Pomóżmy Teosiowi! www.naturscy.pl/teo

Uprawnienia umieszczania postów