Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Wreszcie zadał to ważne pytanie!

Chustofanka Awatar koza71
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Mój nie wie ile która kosztowała... nie pytał. Mniej-wiecej sie orientuje jakiego rzędu to sa kwoty.
    Nie konsultuje takich wydatków tak jak nie konsultuje zakupu nowego płaszcza czy spodni. Ja mam swoje zabaweczki on ma swoje.
    No i poza tym chuste zawsze mozna upłynnić dzisiaj zapytał ile kosztuje pielucha. Kochany jest bo nawet mu powieka nie drgneła, bo innym to zawsze oczy chca wyjsć z orbit. Kompletnie nie wiem dlaczego

Chustoguru
    Miejscowość
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mój też orientuje się w przybliżeniu, jakie są ceny chust. Nie wnika jednak w szczegóły. Wie, że jest tam nieco zamrożonego grosza. Tyle, że u mnie jest ciągła rotacja i czasami mnie samej ciężko się połapać .

Chustomanka Awatar dagape
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Mój wie ile kosztują chusty, które mamy. Pieluchy zresztą też. Mimo, że mamy raczej bardzo ograniczony budżet, nie widzi w tym czegoś "dziwnego". Po prostu wie, że tyle trzeba zapłacić.
    O dziwo, rozumie, że każda chusta jest inna i w każdej inaczej się nosi

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Mój mąż nigdy nie rozumiał, po co mi więcej niż jedna chusta. I argumenty, że mam więcej niż jedną parę spodni czy butów średnio do niego przemawiały. Na szczęście to wyrozumiały człowiek i lubi mi sprawiać przyjemności, więc nie było problemu. Gorzej jak kiedyś mi się wymsknęło przy rodzicach, ile chusta kosztuje....

Uprawnienia umieszczania postów