Moim zdaniemnajlepsza będzie chusta tkana. Jeśli chcesz bardziej konkretnie to ja np dla mojego syna chcę teraz kupić chustę Storchenwiege ...kolor już według uznania.
A jak się boisz chusty to może nosidło ergonomiczne lub MT...wybór jest ogromny![]()
Moim zdaniemnajlepsza będzie chusta tkana. Jeśli chcesz bardziej konkretnie to ja np dla mojego syna chcę teraz kupić chustę Storchenwiege ...kolor już według uznania.
A jak się boisz chusty to może nosidło ergonomiczne lub MT...wybór jest ogromny![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Witam ponownie
Baryłka ja nie z Wejherowa
Tysia dziekuję za odp. chyba na początek dla wypróbowania zakupię chustę tkaną Lennylamb. Taką sobie ujrzałam, i jest nie droga. Zobaczę jak się sprawdzi i wogóle jak będziemy się z tym czuć. Poczytam jeszcze troszkę na temat nosideł i sie wdrąże
Pozdrawiam
kupuj tkana (i LL i Nati to dobre chusty, wybierz ta ktora bardziej ci sie podoba)
9kg to wbrew pozorom nie duzo (dziewczyny ponad 20gk dzieciani naszaja)
chusta ladnie rozklada ciezar dziecka na plecy, barki i biodra noszacego
poza tym w chuscie nie musisz rownowazyc ciezaru dziecka wyhyleniem w zadna strone wiec odczuwalny ciezar jest mniejszy (obciazenie niejako idzie pionowo )
z nosidlami miekkimi tez warto sie zaprzyjaznic szczegolnie kiedy dziecko zacznie juz pewnie chodzic![]()