Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: pierwsza na moim koncie, zachustowana

Chustonoszka
    Miejscowość
    KrakĂłw

Domyślnie pierwsza na moim koncie, zachustowana

Lejdis, normalnie mnie wczoraj wcięło, zatkało, wprawiło w niemy zachwyt.
    Moja pięcioletnia córka od 2 mc nie jedynaczka - aczkolwiek z lekka buntujaca się na nowy stan rzeczy - wieczorem wparowała do mej pracowni z przewiązaną wokół szyi, pasa i lewej ręki szmatą, a w niej jej LalaGiligili, - mamooo pomożesz??? bo sie zakkręciła i nie dycha - fakt Giligili nie mała prawa już dychać a co za tym i gilać bo moja sprytna dzieć zawiązała szmatę na wzór maminej wokół główki laleczki ( to już nie odemnie wzięłą ale plus za inwencję ), co by szmacianka się nie ulotniła w ferwoże zabawy.
    Młoda powiązała jakieś moje szaliczki płócienne co by było dużo i długo i by się wiercąca Giligili nie przemieszczała zbytnio z takim skutkiem że ozplatywałam je przez dobre 1/2h. Dziś rano przyszła ze szmatą w ręku - możesz? no i ją zamotałam w elehganckie 2x. i tak się przebawiła do obiadu.
    Jutro się będziemy uczyć a co, jak chce ?! to czemu nie

no więc jak ?pierwsza zachustowana się liczy ? czy nie

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Liczy się jak najbardziej Powoli wychowujemy kolejne pokolenie chustowe hihi. Masz może zdjęcia nowej chustonoszki?? Jeśli tak wklejaj koniecznie
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Chustopaleozoik Awatar zulam

Domyślnie

Ja ostatnio niestety nie zdążyłam uruchomić aparatu bosię za bardzo śmiałam-moja średniaczka lalkę od dawna nosi,maw tym celu na stałe węzłem przesuwnym zawiązany szaliczek.

Uprawnienia umieszczania postów