witam.byłam włascicicelką juz chusty kieszonki a teraz mam chustę elastyczną firmy pentelka.szczerze jestem z niej zadowolona ale moja córcia waży juz 9 kilogramów i coraz cieżej mi sie ją nosi(i tak juz dawno powinna to byc chusta tkana).Stad moje pytanko.Jakiej firmy i jka tak naprawde chuste powinnam kupic .młodej nie nosze może bardzo dużo ale w każdym razie codziennie prawie.chodzi mi o jakąś porządniejszą (nie np.z bwełny pościelowej jakie można spotkac na allegro) i w takiej cenie w miare jako że portfelo nieprzepełniony.moga to byc tez chusty używane czy jakąs konkretną możecie mi polecic?bede bardzo wdzieczna za pomoc

szukam pomocy w doborze chusty tkanej :)czy moje dzicko jest antychustowe?ichyba bedzie tylko miecio
 szukam pomocy w doborze chusty tkanej :)czy moje dzicko jest antychustowe?ichyba bedzie tylko miecio

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 tutaj na forum nikt ci badziewia nie sprzeda, same firmówki
 tutaj na forum nikt ci badziewia nie sprzeda, same firmówki Także kup taką, która będzie CI się podobała, i pomyśl sobie że to przecież PIERWSZA chusta (zawsze możesz kupić następną
  Także kup taką, która będzie CI się podobała, i pomyśl sobie że to przecież PIERWSZA chusta (zawsze możesz kupić następną )
)  )
)

Zamieszczone przez marciasone
 Zamieszczone przez marciasone

a czytanie NIEboli,  a szukanie NIEgryzie......
 a czytanie NIEboli,  a szukanie NIEgryzie...... 
						 ) Wtedy będzie łatwiej podsunąć Ci konkretne chusty
) Wtedy będzie łatwiej podsunąć Ci konkretne chusty