Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 52

Wątek: szukam pomocy w doborze chusty tkanej :)czy moje dzicko jest antychustowe?ichyba bedzie tylko miecio

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie szukam pomocy w doborze chusty tkanej :)czy moje dzicko jest antychustowe?ichyba bedzie tylko miecio

witam.byłam włascicicelką juz chusty kieszonki a teraz mam chustę elastyczną firmy pentelka.szczerze jestem z niej zadowolona ale moja córcia waży juz 9 kilogramów i coraz cieżej mi sie ją nosi(i tak juz dawno powinna to byc chusta tkana).Stad moje pytanko.Jakiej firmy i jka tak naprawde chuste powinnam kupic .młodej nie nosze może bardzo dużo ale w każdym razie codziennie prawie.chodzi mi o jakąś porządniejszą (nie np.z bwełny pościelowej jakie można spotkac na allegro ) i w takiej cenie w miare jako że portfelo nieprzepełniony.moga to byc tez chusty używane czy jakąs konkretną możecie mi polecic?bede bardzo wdzieczna za pomoc
    Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 14-08-2010 o 22:17

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

zajrzyj na nasz Stragan, poszukaj, pooglądaj i...kupuj co ci się spodoba tutaj na forum nikt ci badziewia nie sprzeda, same firmówki Także kup taką, która będzie CI się podobała, i pomyśl sobie że to przecież PIERWSZA chusta (zawsze możesz kupić następną)
    Ja mam 1 chustę ale chyba 5 z kolei (sprzedawałam i kupowałam następną)

POWODZENIA
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

określ kolor i granicę cenową- w znalezieniu takich informacji możemy pomóc
    każda z nas lubi nosic inne chusty, więc podpowiedziec obiektywnie niemożemy

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    witam.byłam włascicicelką juz chusty kieszonki a teraz mam chustę elastyczną firmy pentelka.szczerze jestem z niej zadowolona ale moja córcia waży juz 9 kilogramów i coraz cieżej mi sie ją nosi(i tak juz dawno powinna to byc chusta tkana).Stad moje pytanko.Jakiej firmy i jka tak naprawde chuste powinnam kupic .młodej nie nosze może bardzo dużo ale w każdym razie codziennie prawie.chodzi mi o jakąś porządniejszą (nie np.z bwełny pościelowej jakie można spotkac na allegro ) i w takiej cenie w miare jako że portfelo nieprzepełniony.moga to byc tez chusty używane czy jakąs konkretną możecie mi polecic?bede bardzo wdzieczna za pomoc
    Zacznij od tkanej bawełnianej, najlepiej zaczynać od pasiaków. Firm godnych polecenia jest wiele, co kto lubi i ile chce wydać. Poszukaj takiej która Ci sie spodoba wizualnie, i będzie pasować do większości ubrań.
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a najlepiej spotkaj się z kims kto nosi, albo pożycz sobie najpierw i spróbuj. w wielu miastach organizowane są spotkania mam chustowych, które chetnie doradzą

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

no tak......standardowo a czytanie NIEboli, a szukanie NIEgryzie......
    ajlowdisgejm

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Ja czytam i szukam,ale chodzi mi o to jaką byscie polecały ,i po to zamiesciłam posta a nie po to zeby ktoś mnie beształ. jak tak ma to wyglądac to dziekuje Ania

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

innym dziekuję za info

Miejscowość
    lublin

Domyślnie

no to podpowiedz- co Ci się podoba- jakie kolory/wzory, i jaki przedział cenowy Cię interesuje (dla każdego 'cena w miarę' oznacza co innego) Wtedy będzie łatwiej podsunąć Ci konkretne chusty

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

a skad jestes ?
    napewno kolo Ciebie ktos organizuje warsztaty i moglabys sobie isc i szmatki poogladac i podotykac na zywo

ja mialam girasola - fajny na lato i sie dogadywalismy i do noszenia na plecach i z przodu / zobacz sobie na straganie jakie ma piekne kolory bo wlasnie go sprzedaje /
    oraz chusty z bambusem lubie bo sa mieciutkie jak kaczuszka
    indio jakos mnie nie urzeklo

i nie lubie chust z skosami na koncach - wole jak sa zakonczone prosto

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

taki przedział cenowy to tak do 200 zeta,a kolory raczej coś zywego ,brązy i szarosci odpadają.żeby nie była sztywna i zeby łatwo się ja motało bo nie jestem mistrzem

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

a i jestem z katowic.

Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Do 200 da się kupić dobrą chustę- np. Nati- polskie, dobre chusty polecam Ci z bambusem- baaardzo mięciutka chusta, albo grecje też miękkie są...
    Posiedź trochę na straganie, albo ew. na allegro- jak coś znajdziesz to pytaj, albo czytaj w dziale Recenzje chust- co piszą dziewczyny o danej chuście Nie będzie to prosty wybór, o nie Powodzenia

edit- a jaka długość cię interesuje? O- Koira za 180zł- piękna chusta! http://www.chusty.info/forum/showthr...3619-Koira-4-6
    Ostatnio edytowane przez edoro ; 28-05-2010 o 10:21

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

popatrz ile tu mam ze slaska
    http://www.chusty.info/forum/forumdi...C5%9Al%C4%85sk

pisze privka

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Sosnowcu

Domyślnie

dobra, chcesz konkretów, proszę- KUP SOBIE STORCHENWIEGE ULLI UŻYWANĄ 4,6 m

moze być?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

pozwolę sobie podpowiedzieć Ci jak zadawać tego typu pytanie, żeby uzyskać ciut konkretniejsza odpowiedź, która naprawde będzie dotyczyć Twojej sytuacji
    http://www.chusty.info/forum/showthr...596#post693596

jak dołożysz do tego kilka szczsegółów typu preferowana cena, potrzeba zakupu polskiej chusty z patriotycznego poczucia obowiązku, częstotliwość bujania się na boki podczas stani aw kolejce sklepowej to na pewno zdasz sobie sprawę, że użycie wyszukiwarki w takim wypadku nie będzie trudne, a my w miarę możliwości podsuniemy Ci jaieś pomysły.

Chustoholiczka Awatar v
    Miejscowość
    jakby Warszawa

Domyślnie

poszukaj sobie watkow o chustach na lato, tam na pewno cos ci dodatkowo namiesza w glowie

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

tak wiec ....odnosząc sie do opd stivel i http://www.chusty.info/forum/showthr...596#post693596

jestem mama w rozmiarze ok.44 i mam 10 miesieczna córke wazaca jak narzie 9 kilo.poszkuje chusty raczej miekkiej najchętniej używanej i złamanej bo podobno taka łatwien motac.szukam raczej cienkie chusty dobrej na lato ,dobrej do noszenia w róznych pozycjach ale tez takiej w której bedzie mógł nosic Młodą takze tata(spory tata) ...............lecz co do firmy firmy i rodzaju to nie mam pojęcia. prosze o podpowiedzi chetnych do pomocy
    Ostatnio edytowane przez mTuśka ; 28-05-2010 o 23:24

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

tu masz tabelke jak okreslic dlugosc chusty http://www.chusty.com.pl/artykuly.ph...03080230350658

a wjakich kolorach?

na lato Girasole piekne ,miekkie ,kolorowe
    http://www.girasol.pl/chusty.php
    Ostatnio edytowane przez Janis Joplin ; 28-05-2010 o 23:35

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    raczej miekkiej najchętniej używanej i złamanej bo podobno taka łatwien motac.szukam raczej cienkie chusty dobrej na lato
    no i tu nastepuje konflikt interesow , bo cienkie chusty sie trudniej wiaze niz grube
    a jesli o rozmiar to 4.6 ci wystarczy na wszystkie wiazania.
    Moja rada - uderz w pasiaki Nati albo Didka i wybierz kolor, ktory ci sie najbardziej podoba.
    Teraz tyle firm i roznych rodzajow, ze trudno cokolwiek poradzic nie bedac podejrzewanym o lobbowanie firm

Uprawnienia umieszczania postów