Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29

Wątek: Nie moge nosić :(

Mieszany widok

Chustomanka Awatar martuszka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Hej Kochana, ja to jestem padnięta ale nosić będę. moje bliźniaki dały mi niezły wycisk w ciązy, cukrzycę ciązową miałam taką, ze brałam 100 jednostek insuliny, wpadalam w niedocukrzenia bardzo często. teraz śpiąc z 2 bąbli i karmiąc ich nadal piersią jestem nie wyspana i zdretwiała. kilka razy myslałam, ze mam jakiś udar albo cuś więc poszłam do lekarza, nawet do neurologa bo się zmartwiłam, ze faktycznie cos jest nie w porządku. na szczęscie nie jest źle. Teraz czekam na rezonans magnetyczny. ale noszenie mnie nawet nie męczy bo czerpię z tego radośc. Chusta to dla mnie wybawienie, ułatwia mi życie przy dwójce małych dzieci. dzisiaj zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacer. najpierw niosłam córeczkę a synek dreptał, a jak się zmęczył to zamiana. muszę mieć 1 dziecko uwiązane bo by mi się rozbiegły dranie
    OT; zapraszam na kawę do nas bo widzę żeś z Kraka

Chustoholiczka Awatar ktosikowa

Domyślnie

Miałam takie problemy po pierwszej ciąży- bolały mnie potwornie wszystkie stawy i mogłam chodzic tylko uwieszona na wózku... Miałam "incydent reumatyczny". Zrób badania Czy to reakcja organizmu na zmęczenie, czy cos co powinien skonsultowac lekarz.
    A, żeby nie siac paniki- córka ma 10 lat, a ja poza tamtym nie miałam zadnych więcej problemów reumatycznych (chociaz stawowe mam, ale to z zupełnie innego powodu)

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

NO baby, z katarkiem i dwoma krostkami na tyłku dziecięcym po lekarzach śmigacie a jak Wasz organizm się rozkłada to zaciskacie zęby i udajecie, że spoko luz dam radę? A sio do lekarza! Pewnie przyczyna jest banalna i do szybkiego naprawienia - ale jak się będzie zwlekać to sytuacja może się pogarszać i gdzie tu przyjemność z noszenia??

A zalecenie lekarskie zawsze można zignorowac jakby co, ale dobrze wiedzieć na czym się stoi...

Lekarz, badania, witaminy, ZDROWA dieta - i lata chustonoszenia Ci wróżę
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

...
    Ostatnio edytowane przez słoneczny_blask ; 01-01-2014 o 14:33

Chustofanka Awatar herbal2
    Miejscowość
    Kraków / Frankfurt nad Menem

Domyślnie

OT sorki, ale nie mogę się powstrzymać - słoneczny -blask, bardzo bardzo podoba mi się Twój nick, ile razy to widzę tyle razy się uśmiecham, nie potrafię tego określić, ale super przyjemnie mi się kojarzy
    Cztery Aniołki w Niebie.

30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęście

Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)

słoneczny_blask
    Guest

Domyślnie

Strasznie mi miło
    Na studiach mówili na mnie "pokahontas" (i był to jeden z fajniejszych okresów w moim życiu, nie licząc macieżyństwa), ale w internecie takich ników pełno, więc wymyśliłam inne "indiańskie imię".

Chustomanka Awatar andzia_1978
    Miejscowość
    pomiędzy wawą a wołominem

Domyślnie

Miałam tak samo, walczyłam 9 mięsięcy bo karmiłam i bez leków było bardzo źle, jak ból nie pozwolił mi już funkcjonować to do lekarza poszłam, diagnoza ostre zapalenie stawów, musiałam synka odstwić i zacząć brać leki, po miesiącu była już niesamowita poprawa. Nadal noszę
    Ostatnio edytowane przez andzia_1978 ; 27-05-2010 o 22:54 Powód: literówka
    P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
    jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów

Uprawnienia umieszczania postów