Widziałam dziś w pięknym pasiaku niebieskawym mamę z dzidzią. Około godziny 14, przy jeziorze Malta.Czyżby ktoś wracał z kina? Ja spóźniona o 2 godziny zajechałam na Maltę, moja dziecina dziś jak śpiąca królewna...
Widziałam dziś w pięknym pasiaku niebieskawym mamę z dzidzią. Około godziny 14, przy jeziorze Malta.Czyżby ktoś wracał z kina? Ja spóźniona o 2 godziny zajechałam na Maltę, moja dziecina dziś jak śpiąca królewna...
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
to moze ja, bo jednak sie wybrałysmy do tego kina... Kostka w kieszonce w tęczy (poche a kangourou)? a gdzie konkretnie?
K. 2009M. 2012
no nie wierze że przeszłyście koło siebie i się nie poznałyście... Kobiety...
przepraszam z góry za literówki i brak polskich znaków, często piszę z telefonu
Gosia mama Lili (10 2009 oraz Hani 03 2012)
mój blog
Nie no, peluche, bym Cię chyba rozpoznała, co?Nosicielka miała rude włosy, mogę jeszcze dodać.
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
E rudy, rudy. Ta mama była czerwono-ruda, a Tyś ewentualnie blond-rudaNo i nie dojrzałam Was, a szkoda, szkoda.
W Poznaniu też nosimy