Pokaż wyniki od 1 do 20 z 74

Wątek: ostatnia nadzieja dla chust

Mieszany widok

Chustofanka
    Miejscowość
    Gliwice

Domyślnie

ja też dziękuję za zdjęcia, wieczorem pokażę ślubnemu. Bardzo chciał trzeciego dziecia, więc mam argumenty jakby co. Na razie nasze dziecię w brzuszku, ale już go psychicznie przygotowuję.
    Pokazałam mu tego tatusia
    http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0
    poiwedział, że z takim "małym ślimakiem" to by się bał, że mu krzywdę zrobi, ale ze starszym chętnie spróbuje...

Chustonoszka Awatar Gonia
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aniam123 Zobacz posta
    ja też dziękuję za zdjęcia, wieczorem pokażę ślubnemu. Bardzo chciał trzeciego dziecia, więc mam argumenty jakby co. Na razie nasze dziecię w brzuszku, ale już go psychicznie przygotowuję.
    Pokazałam mu tego tatusia
    http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0
    poiwedział, że z takim "małym ślimakiem" to by się bał, że mu krzywdę zrobi, ale ze starszym chętnie spróbuje...
    Rany! Jak on się szybko zamotał i tego kruszka tak szybko wsadził. CMOK w czółko bosski.

A zdjęcia Wasze są najlepszą reklamą. Tatusiowie wymiatają ) mnie na maxa rozczula taki widok.

Mam pytanie do panów (i pań, jeśli im panowie powiedzieli) - z jakimi reakcjami otoczenia, szczególnie męskiego się spotykacie na spacerach?
    Małgosia :: mama Sssaczka Michałka (19/08/2010)
    :: pańcia Kaktusa-mega przytulaczka i nieśmiałego mićka-Gordonka miauuuuuuu

Chustofanka Awatar gema
    Miejscowość
    Sokółka

Domyślnie

z nosidłem nie ma żadnych negatywnych reakcji A pediatra razem z pielęgniarkami ostatnio w przychodni zachwycał się sposobem noszenia Michusa i pochwalił, jak to dobrze, że nie przodem do świata :> Kumple w pracy też powiedzieli jaka to dobra sprawa z tym nosidłem, kiedy małż odwiedził firmę ze śpiącym bąblem w Tuli
    mama Mikroba, żona delfina
    Michulec cycusiał 1 rok 3 miesiące i 2 tygodnie.

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

a ja sie tez pochwale zamotanym chustotata - w samolocie:

cos sie ostatnio nie chce motac, ale juz jutro nasz mietek nowiutki przylatuje, obiecal ze w MT bedzie ciagle nosil

Aga, mama Alii

Chusteryczka Awatar djdag
    Miejscowość
    Poznań/Kiekrz

Domyślnie

to ja pokażę po akademicku zamotanego tatę, przedwczoraj na promocji doktorskiej (chcieliśmy rektora zgarnąć do fotek, ale się facet za szybko przebrał):

Uprawnienia umieszczania postów