mojego męża nic już do chust nie przekona odkąd ma Tulia ja się cieszę, że przestaliśmy się denerwować na ciągnące się metry kolorowej szmatki
![]()
![]()
łał, jakie piękne sowy
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
gema, a twoje dziecko juz siedzi? czy nosidlo jest specjalne dla dzieci takich malych, niesiedzacych?
a swoy rzeczywiscie super są![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
no Tuli ma rewelacyjne wzory! Miki jeszcze nie siedzi, ale rozmiar nosidła jest odpowiedni dla niego i nigdzie nie uwiera go. ciężar opiera się podobnie jak w chuście na tyłeczku i kolanka są wyżej jak trzeba... pediatra widział i pochwaliłMiki podciąga się już za rączki swobodnie do siedzenia i pewnie trzyma i kontroluje główkę, a w pozycji siedzącej już się nie łamie do przodu ani na boki, więc jest bezpiecznie.
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
zdjęcia super, radość taty bezcennau nas noszenie Zosi jest jasno podzielone mama chusty + manduca a tata nosi córe w manduce. Dla mnie to najlepsze rozwiązanie
![]()
Beata, mama Zosi (15.02.2009) i Mikolaja (6.01.2011), żona Łukasza
kurczę, faktycznie inka jest męska!
ja noszę Staśka od pół roku, a mój mąż ciągle nie, nie i nie. w ostatnią niedzielę byłam nieco słaba, a na spacer z dzieckiem trzeba przecież iść. ale bez szans, nie dałabym rady tych ośmiu kilo dźwignąć. No i nagle mąż mój powiedział: to ja Staśka wezmę.
Dwa razy mi nie trzeba było powtarzać. Otworzyłam szafę i zaczęłam mu proponować różne bardziej "męskie" chusty. Pokręcił nosem na indio, na japan grafitowy i wyciągnął inkę. Powiedział, że jak ma nieść, to w paskach. I poszliśmy...
Hehe, Gloting, piękna opowieść. Męski punkt widzenia może cię zaskoczyć
A swoją drogą noszący mężczyzna piękny jest, w landrynkowych paskach, różach, sowach i czym tam mu się uwidzi.
Ostatnio edytowane przez forgetit ; 27-05-2010 o 09:50
Ania-mama Franka (2006)oraz Niny i Heleny (2010)
Certyfikowana doradczyni Die Trageschule®Dresden
Szkoła Noszenia Przywiązanie
SKLEP z chustami, nosidłami ergonomicznymi, pieluszkami wielorazowymi, akcesoriami dla niemowląt
Klub Kangura we Wrocławiu
jednak mezczyzni w chustach z dziecmi to zdecydowanie rozczulajacy widok
swietne zdjecia
gratulacje dla panow!!
Wymiękam na widok ojców noszących. Mucha wygląda tak po męsku a mąż Meppel co za intymność!!!
(A ja swojego na mini zlot biorę żeby zobaczył i spróbował w chuście bo w manduce już nosi- będą tatusie noszący??)
No to i ja moimi chłopakami się pochwalę, a coMęża do noszenia namawiać nie trzeba, w sumie to on szybciej zaczął noscić ode mnie
![]()
emenemsy, zdjecie noski-noski słitaśne (że tak od jednej zuej zapożyczę adjektiwa)
Monika - mama Natalii 26.05.2008
wszystkie fotki facetów
nie uważam bym był szczególnie męski ale równocześnie nie mam kompleksów na tym punkcie. Jeśli facet boi się, że noszenie w chuście zachwieje jego męskość w oczach innych to może mu tej męskości brakujeMoże trzeba takim egzemplarzom w ten sposób wejść na ambicję.Teza, że noszenie w chuście jest zniewieściałe jest swoją drogą bezsensowna no chyba, że ogólnie miłość do dzieci, przytulanie, zabawa itd są zniewieściałe.
po osobie, która chyba 3/4 życia spędziła w kinie spodziewałem się cery wampira i wystających z głodu kości a tu proszę jaki kawał chustochłopa![]()
![]()
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)