No Panowie, spieszę pokazać Wasze zdjęcia mężowi, tak bym chciała żeby nosił córę tak, jak Wy.....I widzę że Inka to bardzo męska chusta..
![]()
No Panowie, spieszę pokazać Wasze zdjęcia mężowi, tak bym chciała żeby nosił córę tak, jak Wy.....I widzę że Inka to bardzo męska chusta..
![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
wspaniali panowie! moj m. tez jest dumnym nosicielem![]()
![]()
![]()
aggacz, dawaj meza tu![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
A dajcie coś nie w Ince![]()
Milena, mama Antosia, Ignasia i Maciusia.
Biżuteria ręcznie robiona
łał, jakie piękne sowy
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
gema, a twoje dziecko juz siedzi? czy nosidlo jest specjalne dla dzieci takich malych, niesiedzacych?
a swoy rzeczywiscie super są![]()
matka czworga![]()
![]()
![]()
i psa
no Tuli ma rewelacyjne wzory! Miki jeszcze nie siedzi, ale rozmiar nosidła jest odpowiedni dla niego i nigdzie nie uwiera go. ciężar opiera się podobnie jak w chuście na tyłeczku i kolanka są wyżej jak trzeba... pediatra widział i pochwaliłMiki podciąga się już za rączki swobodnie do siedzenia i pewnie trzyma i kontroluje główkę, a w pozycji siedzącej już się nie łamie do przodu ani na boki, więc jest bezpiecznie.
kurczę, faktycznie inka jest męska!
ja noszę Staśka od pół roku, a mój mąż ciągle nie, nie i nie. w ostatnią niedzielę byłam nieco słaba, a na spacer z dzieckiem trzeba przecież iść. ale bez szans, nie dałabym rady tych ośmiu kilo dźwignąć. No i nagle mąż mój powiedział: to ja Staśka wezmę.
Dwa razy mi nie trzeba było powtarzać. Otworzyłam szafę i zaczęłam mu proponować różne bardziej "męskie" chusty. Pokręcił nosem na indio, na japan grafitowy i wyciągnął inkę. Powiedział, że jak ma nieść, to w paskach. I poszliśmy...
jednak mezczyzni w chustach z dziecmi to zdecydowanie rozczulajacy widok
swietne zdjecia
gratulacje dla panow!!
ja też dziękuję za zdjęcia, wieczorem pokażę ślubnemu. Bardzo chciał trzeciego dziecia, więc mam argumenty jakby co. Na razie nasze dziecię w brzuszku, ale już go psychicznie przygotowuję.
Pokazałam mu tego tatusia
http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0
poiwedział, że z takim "małym ślimakiem" to by się bał, że mu krzywdę zrobi, ale ze starszym chętnie spróbuje...![]()
Rany! Jak on się szybko zamotał i tego kruszka tak szybko wsadził. CMOK w czółko bosski.
A zdjęcia Wasze są najlepszą reklamą. Tatusiowie wymiatają) mnie na maxa rozczula taki widok.
Mam pytanie do panów (i pań, jeśli im panowie powiedzieli) - z jakimi reakcjami otoczenia, szczególnie męskiego się spotykacie na spacerach?
Małgosia :: mama SssaczkaMichałka (19/08/2010)
:: pańcia Kaktusa-mega przytulaczka i nieśmiałego mićka-Gordonka miauuuuuuu
z nosidłem nie ma żadnych negatywnych reakcjiA pediatra razem z pielęgniarkami ostatnio w przychodni zachwycał się sposobem noszenia Michusa i pochwalił, jak to dobrze, że nie przodem do świata :> Kumple w pracy też powiedzieli jaka to dobra sprawa z tym nosidłem, kiedy małż odwiedził firmę ze śpiącym bąblem w Tuli
![]()