Mnie w aptece też pytali po co miAle u mnie apteczna lanolina leży nieużywana, bardzo trudno jest mi ją rozpuścić, woda nie robi się mętna, biaława, tylko pływają lanolinowe oka.
Mnie w aptece też pytali po co miAle u mnie apteczna lanolina leży nieużywana, bardzo trudno jest mi ją rozpuścić, woda nie robi się mętna, biaława, tylko pływają lanolinowe oka.
a lanolinę sprzedali Wam bez recepty? gdzieś czytałam, że bywają z tym problemy![]()
Z 2008, M 2010, M 2018
to ja poproszę receptę co zrobić jak już kupię w aptece lanolinę, doniosę do domu i co dalej?
tylko jak Wy ja rozrabiacie?
moja maziają jest ciężko nawet rozsmarować , próbowałam ją rozpuscic w goracej wodzie ale glutem to zostało
ja stosowałm ją na wysuszone sutki bo żaden krem nie pomagał![]()
mam amsterdama zadowolona jestem ale mąż by go codzinnie prał - jak pulowy
kurza stopa jak mu wytłumaczyć że nie trzeba??
zamówiłam też pszczółkę
i mam pytanie a gdyby tak farbnac taki otulacz?? bo ten biały kolor strasznie nudny
jeszcze nie odpuściłam i drepczę przy muskucie
No właśnie ja też przy tym muksucie drepczęAle nie wiem właśnie, jak on by się z tetrą sprawdzał... I czy cienki jest. Fajnie by było, gdyby był cienki, bo to na dzień ma być.
Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l
Arabella pisała że powinen byc oki
ale jakoś mam opory przed wydaniem stówki bo już się naciełam na jedne, jednak wzeiłam od niej aio musku i rewelacja
chyba trzeba jednak znów zaryzykować ehhhhh
a ten od loloby ktoś próbował??
nemhain Ty piszesz o tych białych na rzepy?
a jak rzepy się sprawują? sa mocne?
Tak, pszczólki biale mam wełniane. Rzepy są porządne, nie mechacą sie, mam je dopiero 2 tygodnie więc zobacze za jakiś czas ale wydają sie pierwyj sort
Może dziewczyny sie wypowiedzą bo ja jako sprzedawca mogę być posądzona o reklamę.
W sumie to moje pierwsze otulacze wełniane ale mnie bardzo się podobają![]()
spróbuj we wrzątku rozpuścić