Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Chwalę się;)

Chustomanka Awatar eweknap
    Miejscowość
    Zubrzyca

Domyślnie Chwalę się;)

Muszę się pochwalić

Wczoraj pierwszy raz posadziłam synka na nocnik, troszkę dla żartu - zaraz po spaniu i ładnie zrobił mi siusiu, od tamtej chwili, po każdym spaniu daje go na nocnik i jeśli daje mi jakieś znaki to też i narazie super to działa

Jesteśmy na Wielorazowych, ale mam nadzieję, że zrobimy postęp i będziemy powoli z nich wychodzić.

20.12.13 [*]

Moja Artystyczna Galeria
    https://www.facebook.com/pages/Biżut...9101489148430/

Chusteryczka

Domyślnie

prawda, że miłe uczucie, jak dziecię reaguje, tfu Ty reagujesz na sygnały dziecka.
    super
    K. 2009M. 2012

Chustomanka Awatar mama-donna
    Miejscowość
    Dania-Løsning, Polska-Kędzierzyn-Koźle/Nysa

Domyślnie

Gratulacje. Peluche to prawda, że to miłe uczucie jak się można również w ten sposób porozumieć z dzieckiem.
    Julia 26.02.2010 Miron 16.03.2013

Chustomanka Awatar araszara
    Miejscowość
    południowe okolice Warszawy (dawniej okolice Paryża)

Domyślnie

I ja gratuluję Pamiętam jak ja miałam 'tremę' przez rozpoczęciem wysadzania Antosia. No ale wysadziłam, zrobiła się kupka, no i już nie potrafię inaczej... choć łatwo nie mamy, bo maluch najczęściej drze się wniebogłosy i wierzga nóżkami przy siusiuaniu, więc to mnie zniechęca. Z drugiej strony nie potrafię nie zareagować, jak ewidentnie widzę, że maluch woła, że będzie siku...
    Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013

* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka

lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć

Chustoholiczka Awatar Luthienna
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Chustofanka Awatar Bodzia_30
    Miejscowość
    Opole/Pogórze

Domyślnie

I ja się chwalę, nocnik przyjechał taki śliczniutki zgrabniutki i zbieramy do niego tyle ile sie da - a da się - super uczucie - za każdym złapanym siku, jakbym w totka wygrała miliona a za kupkę jak dwa miliony.
    Wczoraj wieczorem zapomniałam pieluchy wywiesić do suszenia i chcąc nie chcąc musiałam wysadzać małego aż do ich wyschnięcia - czasami się udaje czasami nie, ale już żałuję że nie zaczęliśmy wcześniej.

Uprawnienia umieszczania postów