Ale się cieszę! Oczywiście wyślę szanownego M. do apteki po lanolinę, a jak sie nie powiedzie to zastosuję resztę maści -lanolina z witaminami!!!
Babydream- krem do pielęgnacji brodawek piersiowych, chyba z 6 zeta kosztował.
S jak będzie potrzeba mogę zamówić, regularna cena na otulacze to 12,50 funta czyli około 62 zł.
a co to za otulacze?
mąż właśnie przywiózł mi otulacz pszczółkę. Na razie jeden na próbę kupiłam, ciekawa jestem jak noc przeżyjemy. Wczoraj w gatkach disany było super.
To już wiem kto wysłał męża po pszczółkę![]()
http://www.zrobsobiekrem.pl/?76,lanolina
tu macie linka do sklepu z lanoliną, pan w aptece dzisiaj mi polecił zrobić zakupy, bo u nas też na receptę jest
Pszczoła jest naprawdę super. Mała miała bawełnianą formowankę i wkład bambusowy na noc, nic nie przeciekło a otulacz suchutki. Wkładki można wyciskać, tak mokre są. Jest tylko trochę za duża na małą ale nic bokiem nie poleciało. Dzisiaj drugie podejście brata bliźniaka, zobaczymy jak się sprawdzi w tym przypadku.
I u brata bliźniaka pszczółka poradziła sobie wyśmienicie. Nemhain do kiedy masz promocję na otulaczyki? Zastanawiam się nad kupnem drugiego. Ile kosztują normalnie?
Przepraszam, bo to na pewno gdzieś było(nie mam czasu poszukać), ale czy ta wełna w otulaczach nie gryzie? Przecież wełna, to normalnie gryzie na maxa? No i czemu dziecko latem się w tym nie gotuje?
Jaś - 16.X.2009
nie gryzie - bo to nie nasza góralska, tylko delikatna z merynosów (merino)
Kasia
mama samych córek: Marianny (29.08.1999), Michaliny (03.06.2006), Matyldy (01.04.2010), Melanii (22.07.2014)
www.wielorazowo.pl - pieluszki wielorazowe