Pokaż wyniki od 1 do 20 z 137

Wątek: Tetro, otulacz wełniany

Mieszany widok

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Jak Ci będzie wystawać wkład z otulacza to Ci zamoczy ubranko, więc jakoś musisz pokombinować albo użyć innego wkładu. Ja się jakoś z Tetro nie dogadałam :/

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Jak ma nie wystawać, to trzeba zagiąć - czyli będzie bujanie się na gigantycznej pieluszce. Moja koleżanka też się nie dogadała, dlatego mi oddała, a ja próbuję teraz to poskromić.
    W ogóle wielorazówki (kieszonki, formowanki) są takie wieeelke. Bodziaki ledwo się zapinają (albo trzeba wziąć rozmiar większe, wtedy rękawki są za długie), przy leżeniu na brzuchu pewnie są bardzo niewygodne. A tetro jest wręcz gigantyczny!

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Zalezy jakie u nas otulacz+wkład wcale nie robią takiej wielkiej pupy (ale też zależy który otulacz i który wkład, najmniejsza chyba przy tetrze w samolot i wełniaku). Z kieszonek podobno nappime i itti bitti są zgrabne. Ale fakt, zawsze większa niż przy jedno.

Chustomanka Awatar kamilam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samasia Zobacz posta
    Jak ma nie wystawać, to trzeba zagiąć - czyli będzie bujanie się na gigantycznej pieluszce. Moja koleżanka też się nie dogadała, dlatego mi oddała, a ja próbuję teraz to poskromić.
    W ogóle wielorazówki (kieszonki, formowanki) są takie wieeelke. Bodziaki ledwo się zapinają (albo trzeba wziąć rozmiar większe, wtedy rękawki są za długie), przy leżeniu na brzuchu pewnie są bardzo niewygodne. A tetro jest wręcz gigantyczny!
    Tak w temacie bodziaków warto użyć przedłużek do body wtedy łatwiej się zapnie

Lidka 29/10/2010 i dwa aniołki

Bazarek: http://www.chusty.info/forum/showthr...99#post3469899

Hand made rękawiczki wełniane: http://www.chusty.info/forum/showthr...14#post3469914

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Przedłużki do body, pierwsze słyszę Muszę zanabyć No my mamy do tetro wkłady oryginale, takie z haftkami, i nie mogę ich ogarnąć zupełnie

Chustofanka Awatar cathleen
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Też miałam problem z otulaczem, miałam oryginalne wkłady i wystawały mi za otulacz, bardzo mnie to irytowało. I jakoś nie mogłam go dopiąć, zapinałam na ostatnią haftkę a i tak bardzo ściskał brzuch. Córka nosiła otulacz kilka razy z pieluchą tetrową, ale nie polubiliśmy się z tym otulaczem.... więc zmienił dom Mimo, że i wygląd i kolory super, to jak dla mnie kompletnie niepraktyczny

Uprawnienia umieszczania postów