mam 3 otulacze wełniane i tetro używam sporadycznie, w nocy zakładam pasek sumo z tego wełniaka, więc on ciągle w użyciu, na początku uciskał, odciskał się na pleckach, brzuszku, w trakcie użytkowania rozciągnął się i jest lepiej. Wełna w otulaczu dobrze trzyma, jeszcze nie lanolinowałam, kupy ładnie się spierają i nie wchłania "zapachu"podoba mi się krój tego otulacza, dzięki paskowi sumo jest mocno wycięty i dziecko ma swobodę w poruszaniu nóżkami co jest dla nas bardzo istotne i teraz częściej go używamy. Polecam go mieć w zestawie.

podoba mi się krój tego otulacza, dzięki paskowi sumo jest mocno wycięty i dziecko ma swobodę w poruszaniu nóżkami co jest dla nas bardzo istotne i teraz częściej go używamy. Polecam go mieć w zestawie.

Odpowiedz z cytatem
Kupiłam go dawno i jakoś tak sobie leżał, bo nie lubię prać wełny, bo taka delikatna, no i mechaci się to to. Ale wczoraj go wyciągnęłam, bo wszystkie inne się suszą i jestem w szoku: zero przecieków (stosuję go z tetrą i wkładami z mikrofibry), pasek jest naprawdę ok i wiem, że się rozciągnie, pupa rzeczywiście trochę duża, ale dziecię moje małe jeszcze. Jestem pozytywnie zaskoczona i zadowolona.