Pokaż wyniki od 1 do 20 z 137

Wątek: Tetro, otulacz wełniany

Mieszany widok

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

ja mam otulacz welniany tetro. Dziecko 8 mies; 10 kg. i z ledwoscia zamykam na ostatnia haftke! dziwilam sie i dobrze, ze utworzylas ten watek, bo wychodzi na to, ze nie tylko my tak mamy poza tym chcialam kupic formowanke tetro i chyba juz nie kupie. nie rozumiem rozmiarow pieluch. wszystkie mam onesize, a lada dzien beda za male. ciekawe jak mam niby na nich dotrwac do konca pieluchowania

Chustopróchno Awatar Paprotka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

U nas Franek chodził w formowankach jeszcze do niedawna (nawet teraz udaje mi się wcisnąć z braku laku ), waży teraz 14kg, ma 90cm.
    A co do otulacza, to tak samo, Camee - może masz sfilcowany, a zatem skurczony otulacz? Z wełną nie trudno o to
    Francik (06.08.09), Antoniczek (10.04.11) (*23.05.12), Janko (23.01.14), Zeflik (12.09.15)

Zapraszam do galerii TUTAJ na handmade TUTAJ

Chustonoszka

Domyślnie

Mój się nie mieścił w wieku 18mcy i przy 11 kg
    Mama Blondynki (16.07.2006) i Blondaska (21.08.2009)

Chustofanka Awatar camee
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

no to juz teraz nie wiem....

Chustonoszka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Ja mam dwie lemon tree, mały ma prawie 12 kilo, ciuszki na 86 ale ostatnio zwolnił z rośnięciem, więc ufam, że jeszcze trochę nam posłużą.

Jeśli kochasz te pieluszki to co szkodzi sprzedać jak już dziecko wyrośnie? ... albo zostawić do następnego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camee Zobacz posta
    no to juz teraz nie wiem....
    spokojnie. Mój mały (jeden i drugi zresztą) też ważyli 9kg w wieku 9m. Teraz mały ma 14m i waży niecałe 11kg. Więc nie przybrał szalenie. Starszy w wieku 19m (taki mam wpis) lat ważył 11,9 a jak miał 3 lata to 14kg także dzieci nie szaleją już potem z wagą ale wyciągają się do góry.

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

My jeszcze czasem uzywamy tetro, jedne z moich ulubionych pieluszek
    a czasem bo:
    1. Piotrek leje teraz jak woz strazacki i chociaz wiekszosc laduje w nocniku to jednak wole wieksza chlonnosc, rozmiarowo sa juz na styk, ale jeszcze sie da - 13 kg no i faktycznie rozmiar od koloru zalezy
    2. mialam okolo kilkanascie szt - niestety zostaly mi tylko 3 - reszta podarla sie w strzepy, troczki tez bardzo czesto przyszywalam
    3. chociaz mialam ich tyle i jestem z nich zadowolona, to jednak uwazam ze sa zdecydowanie za drogie - duzo tansza opcją jest welniany otulacz i zwykla flanelka zlozona w prostokąt - co ciekawe ta zwykla jeszcze zadna mi sie nie przetarla ani nie podarla, no i szybciej schnie
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka Awatar ewaibartek
    Miejscowość
    Warszawa-Bródno

Domyślnie

ma ktoś te nowe tetro ?
    Bartek 02.05.2007 Ksawery 07.08.2010 Sara 28.04.2012

Uprawnienia umieszczania postów