ja się nie kocham w tetro, miała jedną na próbę i posłałam dalej. Różową. Młody waży 11kg, ubranka na 80 i spory zapas do zawiązywania i na wielkość też była ok. Marlei, po roku dzieci zwalniają z rośnięciem![]()
Dzieki Dziewczyny za odpowiedzi
Mam teraz 4 sztukii jedna w drodze
, no i chyba na tym musze zakonczyc milosc do Tetro
! A szkoda
Szczesliwie posiadam 2 Jazzy, 2 Lemon Tree i jedna Dance Trance - na ktora czekam
Moze sie przydadza przy kolejnym chusciochu![]()
ja mam otulacz welniany tetro. Dziecko 8 mies; 10 kg. i z ledwoscia zamykam na ostatnia haftke! dziwilam sie i dobrze, ze utworzylas ten watek, bo wychodzi na to, ze nie tylko my tak mamypoza tym chcialam kupic formowanke tetro i chyba juz nie kupie. nie rozumiem rozmiarow pieluch. wszystkie mam onesize, a lada dzien beda za male. ciekawe jak mam niby na nich dotrwac do konca pieluchowania
![]()
U nas Franek chodził w formowankach jeszcze do niedawna (nawet teraz udaje mi się wcisnąć z braku laku), waży teraz 14kg, ma 90cm.
A co do otulacza, to tak samo, Camee - może masz sfilcowany, a zatem skurczony otulacz? Z wełną nie trudno o to![]()
Mój się nie mieścił w wieku 18mcy i przy 11 kg
Mama Blondynki (16.07.2006) i Blondaska (21.08.2009)
Ja mam dwie lemon tree, mały ma prawie 12 kilo, ciuszki na 86 ale ostatnio zwolnił z rośnięciem, więc ufam, że jeszcze trochę nam posłużą.
Jeśli kochasz te pieluszki to co szkodzi sprzedać jak już dziecko wyrośnie? ... albo zostawić do następnego![]()
spokojnie. Mój mały (jeden i drugi zresztą) też ważyli 9kg w wieku 9m. Teraz mały ma 14m i waży niecałe 11kg. Więc nie przybrał szalenie. Starszy w wieku 19m (taki mam wpis) lat ważył 11,9a jak miał 3 lata to 14kg
także dzieci nie szaleją już potem z wagą ale wyciągają się do góry.
My jeszcze czasem uzywamy tetro, jedne z moich ulubionych pieluszek
a czasem bo:
1. Piotrek leje teraz jak woz strazacki i chociaz wiekszosc laduje w nocniku to jednak wole wieksza chlonnosc, rozmiarowo sa juz na styk, ale jeszcze sie da - 13 kgno i faktycznie rozmiar od koloru zalezy
2. mialam okolo kilkanascie szt - niestety zostaly mi tylko 3 - reszta podarla sie w strzepy, troczki tez bardzo czesto przyszywalam
3. chociaz mialam ich tyle i jestem z nich zadowolona, to jednak uwazam ze sa zdecydowanie za drogie - duzo tansza opcją jest welniany otulacz i zwykla flanelka zlozona w prostokąt - co ciekawe ta zwykla jeszcze zadna mi sie nie przetarla ani nie podarla, no i szybciej schnie![]()