Hej
Od początku pobytu na tym forum wkurza mnie totalnie nieergonomiczny tytuł stron. To całe:
Witamy na forum Chusty.info - dla zainteresowanych noszeniem dzieci w chustach :: tutaj dopiero konkrety
zajmuje mi pół ekranu, i nic nie wnosi, to co jest przydatne, czyli nazwa wątku i nazwa podforum jest dopiero na szarym końcu tego wężyka.
Mogę zrozumieć takie przywitanie na głównej stronie forum, ale na podforach i wątkach to przesada.
Proponuję by w wątkach tytuły były: Nazwa wątku :: Nazwa podforum :: Forum chusty info Czyli od szczegółów do ogółów, tak jak to zwykło być najczęściej stosowane w internetowych tytułach stron, tak aby po tytule okna/zakładki można było się połapać co tam siedzi. Jest to szczególnie przydatne gdy sie otwiera na raz wiele wątków.
Przykładem niech będą fora na gezeta.pl:
Tytuł: Uszyj to sam - Kawałek szmaty - chusty i... - Forum dyskusyjne - prywatne | Gazeta.pl
Co o tym myślicie? Czy tylko mi to przeszkadza?
Druga moja sugestia jest już tylko estetyczna, brak favikony, może by chociażby coś takiego:(odpowiednio zmniejszone) jeżeli już nic ładniejszego nie mamy, bo bez to tak smutno wygląda.
(dla niezorientowanych chodzi o obrazek wyświetlany przy adresie strony, coś jak poniżej) Inne storny mają charakterystyczne i ładne ikony, to czemu by tutaj czegoś takiego nie wstawić?
![]()