u mnie trwa zwykle do dwoch miesiecy, juz pare razy myslalam, ze nic wiecej nie chce.
u mnie trwa zwykle do dwoch miesiecy, juz pare razy myslalam, ze nic wiecej nie chce.
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
chustospełnienie w moim przypadku wymaga jak tu już nie raz pisano grubego portfela, szkoda, że to taki drogi sport.... więc na penwo jeszcze nie teraz, chyba, ze wygram w totka![]()
K. 2009M. 2012
Sprzedałam połowę chust i kupilam auto za toMyślicie, ze to już ???
![]()
Czuję ze jestem blisko...mam nadzieję że to nie będzie tymczasowe![]()
Adam 2009
Alicja 2011
ja tam traktuje chusty jak ubrania - trzeba zmieniac, z tym ze z chustami jest o tyle dobrze ze nie traca tak na wartości jak ubrania, mozna je sprzedaćTeraz panuje u mnie chustospełnienie (motyle nati, zara curry i kupfer) ale podejrzewam ze za czas jakiś będą zmiany raczej nie wzbogacanie stosiku
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
Osiągnęłam
Mam:
Nati Amazonię - pierwsza, więc zostaje z sentymentu z nami...teraz pożyczona...
Silk Ellevila - super na lato i eleganckie wyjścia - moje wielkie spełnione marzenie
Nino Havana - super na plecaki, które wszyscy pokochaliśmy
Inka - piękna, nośna, wymarzona(czekam na przesyłkę
)
Mąż ma ONO
Obiecałam mężowi że kolejną chustę kupię przy następnym dziecku
I DOTRZYMAM SŁOWA!![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Powodzenia !!! I zazdroszczę samozaparcia![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Demona - wow!!!
Mi jeszcze bardzo daleko... hoho
A w tej sytuacji finansowej, to raczej nawet nigdy nie osiągnę tego stanu, bo dziecko mi wyrośnie (chyba, że przy następnym). Trudno, będę wciąż marzyć i może ewentualnie wymienię kilka razy model.
Demona - łaaaał
Winoroslinka, minęło kilka dni od Twojego posta i widzę że już motyli się pozbywasz....![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Monika, właśnie dojrzałam, że kilka chust sprzedałaś i auto kupiłaś
Dobre
Może coś w tym i jest - mnie właśnie z w zeszłym tygodniu tir zahaczył i skasował mi meganke... Czy to znak, że czas chust wyprzedawać ???![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Kurcze, a ja ..chustonówka dopiero zaczynam odczuwać chustodążenie więc o chustospełeninieu będę mogła pomyśleć za jakieś naście chust co najmniejTeraz szukam, czytam, wynajduję, chcę jedną, a za chwilę drugą, a potem to sama juz nie wiem czego chcę. Taaaki wybór, takie sa piękne ze najlepiej zeby mieć 365 na każdy dzień w roku a po roku zrobic wymiankę asortymentu
![]()