Pokaż wyniki od 1 do 12 z 12

Wątek: Dwa słowa o moim mężu :)

Mieszany widok

Chustofanka Awatar gyokuro
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie Dwa słowa o moim mężu :)

Mój małżonek dał się zamotać w elastyka na chwilę, podczas wakacji. Ale Mała zaczęła płakać, bo była głodna. Wymotaliśmy, dałam pierś i potem sama się zamotałam. Ale fotkę zdążyłam zrobić Jego pierwsze, dziewicze zamotanie:

Potem chyba raz zamotał się sam w tkaną (chyba to już tkana była, a może jeszcze elastyk?), jak ja poszłam do sklepu. Wracam, o tu mój mąż odkurza z dzieciem zwisającym z chusty - nie dociągnął... Niestety fotki brak.

Potem małżonek chusty nie tykał, jakoś chyba nie bardzo mu się to spodobało.
    A potem ja po kryjomu nabyłam MT. No i małż trzymał Lu na rękach i marudził, że nie może tak długo (ma w jednej ręce jakiś durny ucisk na nerw i to go boli strasznie w niedogodnej pozycji), zapytałam więc "Zamotać Cię?". Ochoczo się zgodził, więc przyniosłam MT. Nawet nie nawrzeszczął na mnie, że kupiłam Oto i pierwsze motanie w MT:

A dziś SAM zażyczył sobie, żeby go zamotać i zabrał Lu na spacer Jak złapałam za aparat, to zwiał na klatkę schodową, ale i tak udało mi się go 'zdjąć'

I nawet rozpoczęłam rozmowy o szyciu nowego MT, specjalnie dla nas
    Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)

Chustomanka Awatar wiki100
    Miejscowość
    Lublin jeszcze

Domyślnie

no brawo! a mój to jak raz nosił trochę dzidzie w MT a centrum handlowym to jakis taki kwaśny był... wstydził się czy co?...

Chusteryczka

Domyślnie

super!!moj toze ostrozny ale na dzien dzisiejszy ma swojego poucha i to strzal w 10 u nas pouch moro nie jest niemeski i mozna po mesku na biodrze;d

a OT co za cudny MT??????????????????????

ja sie juz ustawiam w kolejce do niego gdybys kiedys moze.... CO TO ZA MTTT???

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

a dziecina jaka zadowolona! Super
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustomanka
    Miejscowość
    Glasgow, UK

Domyślnie

brawo dla tego pana i dla Ciebie za nienachalne motywowanie tez!
    a ja sie pozale - moj niemaz takie ladne mial poczatki, motal sie chetnie na wyjscia roznorodne, jak sam z mala zostawal to tez wracalam, a oni w chuscie.... a teraz to sie nie mota, bo mu przeszkadza jak sie ludzie gapia
    ale wlasnie powstaje nasz sliczny MT, i powiedzial niemaz, ze jak dostanie swoja strone panela (dostal hehe) to bedzie sie motal i nosil, nosil, nosil...
    pokaze mu Wasze zdjecia, to sie zachwycia jak ja, i sie zamotac da szybciutko!

Aga, mama Alii

Domyślnie

a mój mówi że mu za gorąco tak nosić :/ co prawda pare razy dał się zamotać ...
    Magdalena - jestem chustoholiczką...
    To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
    i ja jestem nosicielką...

Chustonówka

Domyślnie

Piekna galeria o zachustowanym mężu
    szkoda, ze mój ani razu nie zamotał sie ;(

Uprawnienia umieszczania postów