Prawie 10 kg, na razie tylko z przodu bo do pleców nie potrafię się przyzwyczaić.... No i miałyście rację że Storczyk pasiasty fajnie nosi![]()
Prawie 10 kg, na razie tylko z przodu bo do pleców nie potrafię się przyzwyczaić.... No i miałyście rację że Storczyk pasiasty fajnie nosi![]()
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
10 kg.
Głównie w 2X, czasami na plecach.
Kółkowa tylko w drodze do auta
ja noszę jedenaście kilo, często z przodu.
z chust w tej chwili w stosiku mam tylko chusty, które "tworzą poduszkę" na ramionach. i o ile w każdej chuście poniosę spokojnie i nic się nie będzie osuwało, o tyle niektóre chusty dość szybko zaczynają gnieść mnie w ramiona.
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
prawie 11kilo teraz z tyłu (a tęsknię za 2x i małżowi zazdraszczam...) w onbu, z przodu kilka innych kilogramów robi sobie miejsce![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
to ja Was podziwiam dziewczyny po 15 kilo nosic ... mała moja ma ponad siedem i nosimy i tak sie zastanawiam ile czasu jeszcze, tfu ile kilo jeszcze zanim mała urosnie.... wnaczy wyrosnie![]()
K. 2009M. 2012
ja noszę 12.Do godziny daję radę z przodu (ale tylko w wełnie - nino s/h albo ptaki) w pojedyńczym X. Na plecach dłużej, ale wtedy wygodniej mi chyba jednak w Bamberoo..., ewentualnie też wełenka.
Zosinamamo, o których chustach mówisz, że to poduszkowce? Moim zdaniem w tej kategorii mogłoby się znaleźć nino s/h![]()
Noe (2.5.9)