U nas 11,5 kg, na plecach, póki co jeszcze w Hoppku.
U nas 11,5 kg, na plecach, póki co jeszcze w Hoppku.
ja nosiłam moje słodkie 13kg i nosiła bym dalej gdyby nie ciąża ale jeszcze mam w planach ją zarzucić na plecy![]()
10 kg bardzo żywej wagi. Skacze, popędza, byle nie siedzieć, nie stać w miejscu. Nosze na dłuższe spacery z przodu, po domu i na krótkie wyjścia ( w celu uśpienia) na plecach
Agnieszka Doradca noszenia ClauWi® po kursie zaawansowanym
instruktor masażu Shantala
mama Matyldy 15.12.2009 i Melanii 13.11.2011 i Maurycego 18.10.2014
15 kg żywej wagi- tylko z tyłu
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
9-cio kilowa kluska, na razie z przodu, a co dalej to się zobaczy![]()
10 kg bobasa tylko na plecach! Tydzień temu był chory, do przychodni chciałam go wziąć z przodu, żeby jakoś "bardziej" przytulić, ale to była masakra! Ja nic nie widziałam, on też nie i tylko sobie przeszkadzaliśmyA wiercioch z niego straszny, więc i na plecach musi być baardzo interesujące otoczenie, żeby się nie wiercił :>
a mój chuścioch ciągle nie może dobić 8 kg - ale dla mnie to lepiej, mniej do noszenia, hehhe![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
no moja juz jakies 14 kg wazy i nawet czasem z przodu ja nosze![]()
14 900tylko z tyłu, po domu z przodu jak dzieć chce mieć ubaw
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
W sobote nioslam moje ~13kg szczescia na plecach - w gorachNosilismy sie prawie cztery godziny (z malymi przerwami) - na plaskim moge go nosic godzinami, ale pod gorke niestety troche wysiadalam (tarczyca nie pomaga
) . Nosilismy sie w jaszczurach antigua - bylo czuc ciezar, ale nic mi sie nie wrzynalo, bylo bardzo wygodnie. Nosimy sie tez czasem w Manduce, w Zarze i innych.
Agata - Hashimotka, mama Macka (Styczen 2008) i Julia (maj 2014)
8,5kg - minimum godzinę dziennie w 2x, zazwyczaj kilka serii po godzince (wędrujemy po świecie z interwałami).
Do sprzątania plecak, ale chyba pora odważyć się wyjść na dwór!
Od wczoraj testujemy po domu kółkową na biodrze - do prac domowych bardzo poręczna!
piórko 8,5 kg, głównie na plecach.
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
11 kg głównie na plecach choć z przodu też sie nam zdarza do usypiania![]()
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
Ja noszę tak ok 8kg (dawno nie ważona), ale sama mam posturę 13-latki, więc chyba tylko dziękować Bogu, że córa mi nie rośnie jak na drożdżach bo już dawno bym nie nosiła
Acha - noszę tylko z przodu. Plecaki będziemy trenować dopiero![]()
U nas 8,5 kg na razie. Na spacerach z przodu, a po domu na biodrze.