Pokaż wyniki od 1 do 20 z 148

Wątek: Babole w zarach

Mieszany widok

demona
    Guest

Domyślnie

Z moich doświadczen wynika, że jakość ellevili naprawdę pozostawia wiele do życzenia. W związku z tym nie zamierzam już NIGDY nabyć zadnej ich chusty.
    Choć Forresta kochałam miłością wielką;(

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

aniu - jak dla mnie chusta pati i martuszki do reklamacji

human hands moga zrobic wystajace nitki i supelki, ale human eyes sa po ta, zeby babole wylapac, a te w zarze white i mild sa bardzo widoczne.
    szczerze mowiac zara white jest w 100% nie do przyjecia.

spokojnie, ellevill poki co wypowiedzial sie na temat blueberry, ktora rzeczywiscie ma tylko wiszace nitki i supelki
    mysle, ze z white i mild nie bedzie problemow.

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

tulipowna bardzo dziękuję za odpowiedź.
    Aniu, prześlę wszystkie zdjęcia z wątku.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustonoszka Awatar elizek

Domyślnie

Moim zdaniem zdecydowanie do reklamacji.
    Ale chcialam powiedziec wam tylko jedna rzecz: Chusty sa tkane i pakowane w Indiach bez nadzoru wlascicielki.
    Przychodza tu w kontenerach i jest ich taka ilosc ze nie jest mozliwe sprawdzenie co jest w kazdej paczce i jak dokladnie chusta wyglada... Kazdy kto kupuje jest o mozliwosci wystapienia bledow informowany (jesli doczyta caly opis).
    Poza tym Benedicte jest w ciazy i praktycznie sama wszystko nadzoruje. Nie da sie nie uniknac bledow.
    Nie probuje bronic firmy ale jedynie poprosic was o troche zrozumienia.
    Ja jestem super zadowolona z mojej chusty i nie zamienilabym na nic innego - a mam tylko ta jedna.
    Ta ktora zamowilam musialam reklamowac ale nie bylo z tym zadnych problemow. Tylko ze to byla ewidentna dziura...
    Nils Fredrik 29.11.2005
    Maximilian 26.01.2010

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

To pozostaje tylko się zastanowić jak kontrolują jakość w Indiach. Jeżeli są to pojedyncze sztuki to zapewne nie ma problemu. Gorzej jak jest tego bardzo dużo. Wpływa to na opinie o firmie.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

mysle, ze babole zdarzaja sie we wszystkich chustach. rzecz wlasnie w odpowiednim dziale kontroli jakosci, ktory firma produkcyjna powinna posiadac.

Chusteryczka Awatar aurora

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    mysle, ze babole zdarzaja sie we wszystkich chustach. rzecz wlasnie w odpowiednim dziale kontroli jakosci, ktory firma produkcyjna powinna posiadac.
    Niewątpliwie.

Mnie osobiście spotkała sytuacja, że zamówiłam towar i dostałam telefon od właścicielki, że spóźnią się z wysyłką. Okazało się, że chcą sprawdzić, czy ten towar jest bez wad. Jako klient poczułam się dopieszczona - miałam pewność, że nie dostanę bubla.

A jeżeli właściciel firmy wszystkiego nie ogarnia, to cóż, może czas zatrudnić ludzi...
    Kiedy dzieci są małe, daj im korzenie, a kiedy są duże, daj im skrzydła.

Uprawnienia umieszczania postów