Marta (Tulipowna) bardzo prosze wypowiedz sie odnośnie Zary White i Mild, co o tym sądzisz? ja zamawiałam te chusty i jestem załamana stanowiskiem Ellevilla w tej sprawie![]()
Marta (Tulipowna) bardzo prosze wypowiedz sie odnośnie Zary White i Mild, co o tym sądzisz? ja zamawiałam te chusty i jestem załamana stanowiskiem Ellevilla w tej sprawie![]()
Oszzz kurcze!! dopero zobaczylam te babole!!!!!!!! Patrycja, Marta kurna nooo u Was to masakra jakasto jest ewidentnie do reklamcji. Pozostale chusty są spoko, na mojej też takie nitki były, obcielam i śladu nie ma
nic sie nie popruło , dziurki sie nie porobily
noooo ale to co jet u Partrycji.... ja pikole jak oni mogli takie cos wysłas?? jak mogli taką chuste do sprzedazy dopuścic ......
Z moich doświadczen wynika, że jakość ellevili naprawdę pozostawia wiele do życzenia. W związku z tym nie zamierzam już NIGDY nabyć zadnej ich chusty.
Choć Forresta kochałam miłością wielką;(
aniu - jak dla mnie chusta pati i martuszki do reklamacji
human hands moga zrobic wystajace nitki i supelki, ale human eyes sa po ta, zeby babole wylapac, a te w zarze white i mild sa bardzo widoczne.
szczerze mowiac zara white jest w 100% nie do przyjecia.
spokojnie, ellevill poki co wypowiedzial sie na temat blueberry, ktora rzeczywiscie ma tylko wiszace nitki i supelki
mysle, ze z white i mild nie bedzie problemow.
tulipowna bardzo dziękuję za odpowiedź.
Aniu, prześlę wszystkie zdjęcia z wątku.
Moim zdaniem zdecydowanie do reklamacji.
Ale chcialam powiedziec wam tylko jedna rzecz: Chusty sa tkane i pakowane w Indiach bez nadzoru wlascicielki.
Przychodza tu w kontenerach i jest ich taka ilosc ze nie jest mozliwe sprawdzenie co jest w kazdej paczce i jak dokladnie chusta wyglada... Kazdy kto kupuje jest o mozliwosci wystapienia bledow informowany (jesli doczyta caly opis).
Poza tym Benedicte jest w ciazy i praktycznie sama wszystko nadzoruje. Nie da sie nie uniknac bledow.
Nie probuje bronic firmy ale jedynie poprosic was o troche zrozumienia.
Ja jestem super zadowolona z mojej chusty i nie zamienilabym na nic innego - a mam tylko ta jedna.
Ta ktora zamowilam musialam reklamowac ale nie bylo z tym zadnych problemow. Tylko ze to byla ewidentna dziura...