Pokaż wyniki od 1 do 20 z 148

Wątek: Babole w zarach

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

O kurcze Aniu,porażka straszna,toz to dziursko!Ja mam jakieś szczęście,dziś dwie kolejne zary bez żadnych baboli.
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustomanka Awatar tulipowna
    Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tsumiko Zobacz posta
    O kurcze Aniu,porażka straszna,toz to dziursko!Ja mam jakieś szczęście,dziś dwie kolejne zary bez żadnych baboli.
    dwie kolejne, czyli?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tulipowna Zobacz posta
    dwie kolejne, czyli?
    Hihi.Najpierw kupiłam sobie złamaną oberzyne 4 i się na zaboj zakochalam w miekkosci,wiec zainwestowalam w ocean i fresh.najgorsze jest to,ze jak zobaczyłam wczoraj,ze tylko dwie perły zostały,to jedna sobie zamówiłam Podkreślam tutaj,ze nadal mam 10 chust

tsumiko w kuchni

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hihi.Najpierw kupiłam sobie złamaną oberzyne 4 i się na zaboj zakochalam w miekkosci,wiec zainwestowalam w ocean i fresh.najgorsze jest to,ze jak zobaczyłam wczoraj,ze tylko dwie perły zostały,to jedna sobie zamówiłam Podkreślam tutaj,ze nadal mam 10 chust
    pokaz stosik to zweryfikujemy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    pokaz stosik to zweryfikujemy
    Będę zmuszona przyjąć wyzwanie,fotki jutro

tsumiko w kuchni

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Będę zmuszona przyjąć wyzwanie,fotki jutro

z kamyczkami prosimy

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Aniu ja Ci bardzo współczuje bo szczerze mowiac sprzedajac takie chusty jestescie z Olą narazone na zwroty
    Ja wiem ze juz nie zamowię zadnego ellevilla,jesli juz to kupie ze sklepu po uprzednim sprawdzeniu albo uzywke
    Jak juz pisałam to przykre jest ze oni robią takie bublowate chusty zasłaniając się przyb tym dobrem pracowników

Chustoholiczka Awatar nemhain
    Miejscowość
    Warszawa, Mokotów

Domyślnie

Ja to mam pecha do Ellevilli, co dostawa to reklamacja, ostatnio dwie były. Z tych co dzisiaj przyszły pozostałe na ich standardy jest ok tzn są oczywiście jakieś wystające niteczki, szczerze powiedziawszy to ja się aż boję takie chusty sprzedawać

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nemhain Zobacz posta
    Ja to mam pecha do Ellevilli, co dostawa to reklamacja, ostatnio dwie były. Z tych co dzisiaj przyszły pozostałe na ich standardy jest ok tzn są oczywiście jakieś wystające niteczki, szczerze powiedziawszy to ja się aż boję takie chusty sprzedawać
    aniu, ja mialam tak samo. jak nie raklamacje, to pomylki w rozmiarach chust, albo ilosci - raz przyszlo o jednego triyellowa za malo i co mialam zrobic? nikt mi kasy za to nie zwrocil. wiec w koncu nie wytrzymalam, zwlaszcza, ze koszty mnie skutecznie dobily.

ale mam nadzieje, ze moze w koncu ellevill wypracuje jakies standardy i bedzie lepiej.

Chustoholiczka Awatar Agut
    Miejscowość
    okolice Grodziska M.

Domyślnie

ojj OBY sie poprawili! bo faktycznie robia cuudeńka ale takie babole! kurcze no masakra! mialam okazje dzis widzieć u Ani zarki z nowej dostawy... az nie chce sie wierzyc ze to błedy maszyny?? jakos innym firmom takie rzeczy sie nie zdarzają ....

Chusteryczka

Domyślnie

o nie, nie dość, że dziura jak Berlin i to jeszcze w silku moim skrytym marzeniu.... Ania, współczuję, na pewno zwrot będzie mozliwy, tylko znów pytanie ile to wszytsko będzie trwało....
    K. 2009M. 2012

Miejscowość
    Poznan

Domyślnie

izo, nie uwierzysz, ale dokladnie obstawialam fresha wg mnie fresh i ocean to najpiekniejsze elleville. zaluje tez, ze nie tkaja juz earth, bo to byl cudny odcien brazu.
    a perla... cudo na pewno. kiedy nie przestane zalowac, ze juz nie sprzedaje ellevillow?

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

czy ja dobrze rozumiem ze bedziesz miała zarę pearl?? Jesli tak to pls jak bedziesz miala wrzuc fotki w akcji, choruje na nią to sobie przynajmniej popatrzę
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    czy ja dobrze rozumiem ze bedziesz miała zarę pearl?? Jesli tak to pls jak bedziesz miala wrzuc fotki w akcji, choruje na nią to sobie przynajmniej popatrzę
    no bede miala,choc chyba jeszcze jej nie wyslali,no i nie jestem pewna,czy bedzie nam pasowac,ale musze sprawdzic

tsumiko w kuchni

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie zara pearl

Cytat Zamieszczone przez Winoroslinka Zobacz posta
    ja nie tsumiko, ale perelke posiadam, i prezentuje sie ona tak:

prosze o wybaczenie koszmarnego ujecia w akcji;/

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

acha, zadnych baboli nie zaobserwowalam

Domyślnie

śliczna zupełnie inna niż na fotkach ellevilla
    Magdalena - jestem chustoholiczką...
    To choroba przekazana genetycznie... moja prababcia chustowała, moja babcia motała, moja mama nosiła....
    i ja jestem nosicielką...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez green_naranja Zobacz posta
    ja nie tsumiko, ale perelke posiadam, i prezentuje sie ona tak:

prosze o wybaczenie koszmarnego ujecia w akcji;/
    Olu przez twoje fotki na NM kupilam sobie wlasnie perle.A jak deli masz juz zdjecia?Schodzimy z tematu....miala deli babole?

tsumiko w kuchni

Chustoguru Awatar Winoroslinka
    Miejscowość
    miejsce wymarzone

Domyślnie

green naranja dziekuje za fotki, rzeczywiscie wyglada inaczej niz u ellevilla i moze to i lepiej, odpuszczam bo za bardzo pastelowa i delikatna, wygladalabym jak śmierć. moj tripink zostaje No ale nie mozna perle odmówic uroku..
    E. 2009

"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski

Chustomanka
    Miejscowość
    London, UK

Domyślnie

Olu przez twoje fotki na NM kupilam sobie wlasnie perle.A jak deli masz juz zdjecia?Schodzimy z tematu....miala deli babole?
    Iza, jest cos w tej chuscie niesamowitego, nie potrafie tego opisac, ale ja -nieznoszaca rozowosci niemal organicznie wiem juz, ze predzej sie pozbede mojej wymarzonej turkusowatej deli, niz tej perly!mimo, ze generalnie niebieszczyzny to moja wlasnie paleta, a deli ma kolory przepiekne (przy okazji, nie mam jeszcze zdjec w akcji z deli, ale moze popracuje nad tym w najblizszym czasie)- a to przeciez blady roz (roz!)...

p.s. deli tez nie miala baboli

Uprawnienia umieszczania postów