Zobacz wyniki ankiety: Stopien jaki wystawiasz:

Głosujących
21. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • 1

1 4.76%
  • 2

0 0%
  • 3

0 0%
  • 4

2 9.52%
  • 5

18 85.71%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy 1234
Pokaż wyniki od 61 do 66 z 66

Wątek: Hotslings

Chustomanka Awatar YPSI
    Miejscowość
    Londyn/Poznań

Domyślnie Re: Hotslings

Agul, twoje doswiadczenie jest dla mnie światełkiem nadzieji
    Moja Gonia jeszcze sie ciut gibie wiec z testowaniem poucha jeszcze zaczekam, ale wierze że będzie dobrze, bo mnie się strrrrrasznie on i cała idea pocha podoba

A co do cen nowych HS to fatycznie poszaleli, ale te za 150 $ to mają mieszankę jedwabiu, więc teoretycznie cena jest uzasadniona... mnie i tak średnio się te nowe podobają
    noooo może ten jest najładniejszy
    http://www.hotslings.com/catalog/Haute_ ... Pink_Combo
    Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)

Chustonoszka
    Miejscowość
    Exeter / Warszawa

A mi zescie zabily klina, bo wlasnie sie zastanawialam nad pouchem i bylam gotowa zamawiac 3, bo tak mi z wymiarow wychodzi, ale teraz juz nie jestem pewna czy nie powinnam wziac 2.
    Poza tym, czy wlascicielka La Vie en Rose moze powiedziec, jaki kolor jest pod spodem. Czaje sie na ten albo indian summer. Ten ostatni jest piekny, mimo ze nie jestem fanka niebieskich, ale jak doczytalam, ze jest bialy pod spodem, to juz nie wiem, czy mi sie podoba

Chustomanka Awatar agapee
    Miejscowość
    Warszawa Włochy

Od 4 dni mam HS i jestem absolutnie zakochana. Materiał cudownie elastyczny, pięknie opina dziecko, upchnięcie szkraba jest banalnie proste, wałeczek sprawia, że małemu wygodnie. Sprawdził się już w tylu sytuacjach, że nie wiem jak mogłam bez niego funkcjonować.
    Agata-mama-Kubusia (18.04.08)

Chustonówka

Tulimamo, wszystkie pouche z kolekcji designer i everyday są jednostronne, tzn że druga strona jest biała. Dwustronne są reversible, ale za to nie są one elastyczne.

Guest

Cytat Zamieszczone przez tulimama
    Poza tym, czy wlascicielka La Vie en Rose moze powiedziec, jaki kolor jest pod spodem.
    to pouch jednostronny.
    białe jest pod spodem.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Warszawa

ja ma takie same wrażenia jak Agul.
    Mam rozm.2, ale nie wiem jaki model (nie ma go na stronie) i za nic w świecie nie mogę swojej 1,5 miesiecznej Kalki do niego wsadzić. Starszą bubę prawie 1,5 roczną wciskam. zachodu przy tym jest akrobacje musze z nia odstawiać w powietrzu jej pupe kładę na ramieniu tak, ze o mało przeze mnie nie przeleci i walczę, by wcisnąć jej nogi masakra :/
    ale jak siedzi, to juz lepiej, chociaż ciężko mi z nia wychodzić tak na 1h spacer - ramie mi odpada. i moja Liwka jakoś inaczej siedzi, jest bardziej na prosto :/
    obfocę się i spytam Was o zdanie, bo nie mam pojęcia, czy jest dobry, czy za mały...
    znając zycie, to pewnie źle dziecię do niego wkładam

pouch, który mam ma następujące wymiary:
    dłuższa krawędź 62 cm
    krótsze krawędzie: 57 i 59 cm (nie wiem czemu są różnej długości...)

ale z tego co zauważyłam, nawet te większe pouche z dłuższą krawędzią np. 64 cm mają krótszą krawędź po 58-59 cm, więc jak to się ma do siebie???
    Liwia 22.11.2007
    Kalina 29.03.2009

fotografia dziecięca i nie tylko: www.szmiga-kolasa.pl

Uprawnienia umieszczania postów