tegp poucha nie moge wymienic, bo byl na wysprzedazy
Myslicie,ze powinnam rozejrzec sie za krawcowa i go skrocic?
tegp poucha nie moge wymienic, bo byl na wysprzedazy
Myslicie,ze powinnam rozejrzec sie za krawcowa i go skrocic?
Nothing you become will disappoint me;
I have no preconception that I'd like to see you be or do.
I have no desire to foresee you, only to discover you.
You cannot disappoint me.
Aska - mama Kajetana (19.10.2007)
nienawidzę was, okropne kobiety...buuuu... ja też chcę hotslingsa...buuu...!!!!!! ale kusicie, ale kusicie.... no i zasnąć nie będę mogła przez was
ech...
Iga 29.01.2008 i Ignacy 9.08.2010
tak zrób, kobro.Zamieszczone przez kobra
ja tez tak bede robic. przy mojej milosci do hotow nie zmienie zdania, ze rozmiarowke maja z deka pijacka.
to sobie kupZamieszczone przez baba-iga
np. ode mnie. i zmniejsz u krawcowej![]()
rabat na szwaczke wliczony w cene![]()
Pasja a którego sprzedajesz ??
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
ten rozowienkiZamieszczone przez hanti
![]()
Zamieszczone przez pasja
a pokażesz fotkę i wymierzysz brzeg ? proooooooooooooooszę
![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
mam go w warszawie, a jestem w bialymstoku.Zamieszczone przez hanti
jakesmy go mierzyly z kasia 4szczescia, to wyszla nam piatka z tabeli HS.
o ile pamietam najdluzszy brzeg mial 68 cm
trzeba go skrocic i tyle. a pouch sliczny. jak nikt go nie zechce, moja szwaczka ciachnie go po wakacjach.
model z serii ewrydaj, a miekki i sliski jak dizajner.
boski.
[tyle, ze wkrotce przyjda do mnie 4 kolejne pouche, mam nadzieje, ze dobre]
![]()
to duuużo za dużo, bo całe wypełnienie trzeba by przeszyćtakże ja dziękuję.
dla wprawnej krawcowej to pół godziny robotyZamieszczone przez hanti
a nie ma za coZamieszczone przez hanti
![]()
a ja nie znam wprawnej krawcowej, tylko niewprawne i sie boje,ze mi poucha zepsuja. Najlepiej chyba bedzie jak przytyje i najprzyjemniej przy okazji![]()
no ja niestety wprawną krawcową nie jestem![]()
Kobra, puść swoją trójkę na ebayu i kup sobie dwójkę na wyprzedaży.
Wyjdzie Ci najtaniej i najprościej.
Czy są tu ekspertki od hotslings? Zdaje się ze pasja.
Więc mam takie pytanie: jak to jest z rozmiarówką przy reversible?
Ja myślałam, że to taki sam materiał i rozmiarówka jak przy designer czy everyday. A tu okazuje się że nie. Reversible się nie rozciągają i na stronie hotslings piszą, że jeżeli normal;ny stretch jest bardzo ciasny na człowieka, to powinno się wziąć reversibla o rozmiar większego.
Czy któraś to sprawdzała doświadczalnie?
No bo se zamówiła reversibla takiego fajnego, jeszcze nie doszedł, wzór jest już nie produkowany, a tu masz... W mojego stretcha dwójkę ledwo się z małą mieścimy...
No niby zobaczę jak przyjdzie, ale już chcę wiedzieć![]()
ja mam dwojke, bede musiala wiec zamowic jedynkeZamieszczone przez sugarxxx
Sweet Pea jest pysznai jest moja
![]()
rewelacyjny matreiał, kolory cudowne, jedno małe "ale", materiał nie jest dwustronny, przez co trzeba sprytnie wywijać nadmiar materiału, coby lewa strona nie szpeciła, ale to taki detal, bo z miesiąca na miesiąc Zuźka będzie większ to i wywijanie nie będzie konieczne.
ogólnie rzecz biorąc 5.
ja mam HS pasji tego różowiutkiego
- o rozmiarówce nie ma co pisać - trzeba się kierować długością brzegów, a nie metką z numerkiem
- materiał lekko rozciągliwy, ale wystarczająco sztywny, żeby utrzymać 10 kilo Krzyśka
- wzór ładny, kolory soczyste, zastanawia mnie tylko, jak to będzie po wielu praniach wyglądało, no ale pewnie i tak lepiej niż ciemne zdecydowane kolory.
- metka różowo-fioletowa, taki dyngsik, do czego to służy???Na dodatek w moim hs pasuje kolorystycznie, ale widziałam i przy czarno - białym![]()
- wypełnienie - na początku mi się podobało, teraz już mniej, bo walczę za każdym razem, żeby Krzyśkowi odpowiednio pod kolanka to wsunąć - takie sobie rozwiązanie
- wiązany (tzn. zakładany) na płaszczu i kurtce zimowej synka - przy wywinięciu materiału na ramieniu potrzebna pomoc, ale to pewnie przez kurtkę
przyznam szczerze, że opakowanie i instrukcję wrzuciłam na dno szafy, więc nie skomentuję
ogólnie daję 5, choć muszę więcej poprać i ponosić, żeby być bardziej obiektywną
Póki co moge tylko o materiale i jakosci się wypwiedzieć, bo jeszcze nie noszę w pouchu.
Zatem: material śliczny, ładnie wykończony, metka czytelna, pierze się OK.
Nie noszę bo albo nie mam odpowiedniego rozmiaru (mam 2 - wg tabeli HS powinno pasować...) albo jestem jakaś niemota albo poprostu Gosia wybitnie nie przepada za ściskiem (kołyska), bo jeszcze jest za mała na noszenie na biodrze.
Postanowiłam nie sprzedawać HS póki nie schudne i póki Gosia nie podrośnie - wtedy dam HS jeszcze jedną szanse
Oceny nie wystawiam. Narazie![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
YPSI ja tez mam 2 i rowniez probowalam wkladac swoje malutkie dziecko w pozycji kolyskowej i nic mi z tego nie wychodzilo, masakra, dziecko jakies posciskane, powykrzywiane, nijak mi to wychodzilo, szybko sie poddalam, do tego stwierdzilam, ze rozmiar za maly i wogole pouch to niewygodna rzecz, teraz kiedy Ern ma prawie 3 miesiace wyciagnelam jednak tego poucha znudzona ciaglym motaniem chusty, sprobowalam jeszcze raz i jestem zachwycona (w pozycji pionowej tym razem go osadzilam), cos boskiego, taki pouch malo miejsca zajmuje, szybko sie zaklada, teraz z kolei wydaje mi sie, ze pouch jest ciut za duzy, chetnie bym zamiescila zdjecie jak kobra, byscie mi moze podpowiedzialy, ale zanim sie naucze wklejac zdjecia minie 100 lat, w kazdym razie oceny na razie nie wystawiam, bylaby 5, poczekam jeszcze troche, moze rozm. 1 kupie dla sprobowania, podsumowujac mam ochote na wiecej
5 lipca 2008 roku urodzil sie nasz pupiszon Ern(est)
dziewczyny, a widziałyście nową kolekcję HS?
Pouche za 150 USD![]()
Normalnie uwielbiam tę markę, ale chyba przegięli...