środa w skaryszaku super! o której, drogie mamy?
środa w skaryszaku super! o której, drogie mamy?
Zu - czerwiec 2009
dla mnie zawsze najlepiej ok. 12, muszę się dotelepać.
Nam też pasi 12 albo tuż po, Jaśnie Pani wtedy otwiera oczęta po drzemaniu.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
no moja też!
tak, tak, 12!
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
12 jest super!![]()
Zu - czerwiec 2009
teą jestem zaPrzy wejściu od strony Ronda?
Ola
Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
i
www.mikolinek.pl - moje najnowsze
Mam nadzieję, że do srody wrócę, dzisiaj mnie lekko przeraziły medialne doniesienia o zagrożeniu i spylam z dzieciakami na Mazury![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
niestety dzisiaj w klubie mam sie nie pojawie, bo młodej podoba sie u babci i jeszcze dziś tu posiedzimy
może uda mi się jutro dotrzeć do Skarysza
a ja będę w pracyale bacie się dobrze
PS. Która jeździ tramwajem z przystanku park skaryszewski w bardzo zielonym lenny lambie elastycznym???
to co z tym spacerem? będzie która? i gdzie?
ja będę, o 12 przy wejściu do parku od strony ronda waszyngtona, tak? (@kasiawska - zaraz wysyłam mapkę)
Zu - czerwiec 2009
dobra, ja poinformowana
będziecie, mamy?
Mnie nie bedzie, dotre do Warszawy dopiero ok. 16. Za tydzien koniecznie powtorka!
potwierdzam przybycie![]()
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.