I je też się wpraszam , też jestem z Grochowa i jeszcze żadnej chustonoszki nie widziałam a i na Szebek chadzam i na bazerek przy Igańskiej, na Francuskiej w Skaryszaku no wszędzie nas pełno)
I je też się wpraszam , też jestem z Grochowa i jeszcze żadnej chustonoszki nie widziałam a i na Szebek chadzam i na bazerek przy Igańskiej, na Francuskiej w Skaryszaku no wszędzie nas pełno)
Ola
Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
i
www.mikolinek.pl - moje najnowsze
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
12 jest super!![]()
Zu - czerwiec 2009
teą jestem zaPrzy wejściu od strony Ronda?
Ola
Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
i
www.mikolinek.pl - moje najnowsze
Mam nadzieję, że do srody wrócę, dzisiaj mnie lekko przeraziły medialne doniesienia o zagrożeniu i spylam z dzieciakami na Mazury![]()
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
niestety dzisiaj w klubie mam sie nie pojawie, bo młodej podoba sie u babci i jeszcze dziś tu posiedzimy
może uda mi się jutro dotrzeć do Skarysza
a ja będę w pracyale bacie się dobrze
PS. Która jeździ tramwajem z przystanku park skaryszewski w bardzo zielonym lenny lambie elastycznym???