Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: dzwoniła do mnie dzisiaj jedna mama....

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Jestem pelna podziwu dla tej mamy My zaczelismy EC stosunkowo pozno, kiedy Orlando mial 7 miesiecy, ale teraz to jest juz dla nas rutyna, ja kiedy jestem z malym, to szybko wylapuje jego sygnaly, teraz to on juz wola 'ee'. Moj maz tez powoli uczy sie sygnalow Orlinka, choc jak zostawiam panow samych, to sa wpadki Nawet moje starsze dzeici potrafia wysadzic braciszka i rozumieja, co on ma 'do powiedzenia'. Gdyby nie Ania, to pewnie nie odwazylabym sie na sprobowanie EC, dzieki Ania
    Teraz zuzywamy od dwoch do 4 pieluch wielorazowych, nawet w miejscach publicznych moj mlodzeniec wie jak skorzystac z toalety, a ostatnio spodobalo mu sie podlewanie krzaczkow

Chustomanka
    Miejscowość
    Wawa

Domyślnie

Wróciłam właśnie z tygodniowego pobytu od rodziców. Spotkałam tam koleżankę z mężem i dwójką dzieci. Gdy się pochwaliłam że Marka wysadzam od 6 miesiąca, ta mnie "skasowała" mówiąc że u jej starszego synka pożegnanie z pieluchą nastąpiło po 6 miesiącu. Dziecko zaczęło siadać na nocnik i głównie tak się załatwiało. Bez żadnych ideologii. Po prostu syn koleżanki sam się rozpieluchował . Nastomiast jej drugie dwuletnie bobo ani myśli skończyć z pieluchą mimo usilnych starań rodziców.

A u nas jest bunt nocnikowy Mały dziś był wysadzony na nocnik rano. Siedział 10 minut, a kupę i tak zrobił jak go zapakowałam w pieluchę. Wrzask jest niesamowity jak go wysadzam ostatnio. Książeczki już nie działają aby go zatrzymać na nocniku. Mase kup ląduje w pieluchach. Siusie tak samo. Ja nie mam siły za małym ganiać bo znowu mi wysiadł kręgosłup i na dokładkę prawy nadgarstek
    Moje stwory dwa: Marelek 07.2007 i Pepelek 06.2009

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Slawka, Orlando tez okolo rolu mial bunt nocnikowy, wtedy tolerowal tylko siedzenie na nadladce na wc Ostatnio natomiast siusiu chce robic na stojaco, najlepiej lubi siusiac w ogrodzie i patrzec jak podlewa trawke Jak widac dzieci nasze maja zmienne upodobania...

Uprawnienia umieszczania postów