-
Chusteryczka
wielonowka z problemami :)
Dziewczyny
zaczelam dopeiro z kieszonkami noughty baby
i tak pranie mniej wiecej opanowuje.. widze ze temp i wirowanie robia roznice w dopieraniu, kupilam wczoraj szare mydlo i zobaczymy jak zadziala na Kajowe zolte kupy
oprocz tego ze pogoda taka ze nic nie chce mi schnac... nawet otulacze schna dluzej niz noc :/ wiec jakby co bede musiala sie jednorazowkami ratowac to mam jeszcze problemy natury technicznej
otoz nie bardzo mi idzie ukladanie papierkow, zeby zbieraly caly staly towar - macie jakies patenty??
poza tym przeciekanie... nie wiem czy dociskac bardzo te pieluszki (mloda wazy juz ponad 6kg i malutka nie jest) bo siki czesto wyciekaja przy nogach lub gora (i nie chodzi o pelnosc pieluszki...) eh
pierwsze noce tez dwie wkladki dawaly rade, a dzis byla powodz w lozeczku... mam nadzieje ze to jakos ogarne
tyle na razie
Zuzia
-
Chustomanka
Z przeciekaniem nie pomogę... ale na noc to raczej NB się nie nadają... spróbuj jakąś formowankę
-
-
-
Chustomanka
NB wcale nie są takie najgorsze, ale ponieważ to one sizy, to może być problem z dopasowaniem i tu może być przyczyna przecieku - w pieluszkach wielo (ale i jednorazowych też) ważne jest dobre dopasowanie rozmiaru.
Jeśli zapierasz mydłem, to radzę prać w praniem wstępnym i w 60 stopniach, bo tak jak dziewczyny piszą, polar może się zatłuścić - ale jeśli do tego dojdzie, to namaczanie w płynie do naczyń pomoże.
-
Chusteryczka
na noc chyba lepiej byłoby coś innego zastosować... U nas się tetro z otulaczem sprawdzają - nawet do 12 godzin wytrzymują...
A NB wymagają troszkę wprawy w zapinaniu żeby je dobrze dopasować, na pewno niedługo będzie ci łatwiej.
-
Chusteryczka
Uprawnienia umieszczania postów