fotosesja rosyjskiej edycji Ellevillowej ZARY w pieknych kolorach.
sesja cudna - dka wybrednych - dziecko Natalii sie usmiecha, a Natalia prawie nie ma make-up'u. zadowolone?![]()
![]()
fotosesja rosyjskiej edycji Ellevillowej ZARY w pieknych kolorach.
sesja cudna - dka wybrednych - dziecko Natalii sie usmiecha, a Natalia prawie nie ma make-up'u. zadowolone?![]()
![]()
chusta jak chusta, ale sesją jestem absolutnie ZA-CHWY-CO-NA! cieszę się, że postawili na naturalność,bo ostatnie sesje były dość sztuczne. Natalia bez makijażu wygląda przepięknie!
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Sesja fajna, ale chusta mi się kompletnie nie podoba.
Julka 2001, Zosia 2007
W ten brak make upu to za bardzo nie wierzę
Sesja mi średnio podchodzi.
Chusta dość blada, ja niedokładnie te kolory widzę
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
no wlasnie tak sa zdjecia zrobione ze chusta wypada blado ale widze ja w wyobraźni i jest fajna. W ogole te zary maja taki urok.. choc samo noszenie nie uwazam za najlepsze - wole jedwabne motyle nati. Ale w sumie to nie jestem wybredna i tak zamotami pewnie niejedna zare jeszcze nabędę bo coś choruje na ten wzór
E. 2009
"Prawda nie leży pośrodku, tylko leży tam, gdzie leży" W.Bartoszewski
"Ruch" ujęty w tych zdjęciach ożywia tę chustę..... generalnie taka pudrowa jest
nie ma make up'uale jakie swietne buty!! Boszzz kiedyz mnie bedzie znow stac na takie buty!!!???na mnostwo butow? i garderobe do tego????
mi się bardzo podobają i zdjęcia, i chusta (choć na co dzień wolę, jak dają po oczach).
tylko te szpilki...(estetyka jest względna, ale bezpieczeństwo?).
w takich szpilach to i noworodek pewnie ciężkawy,ale DAJCIE MI JE!!!
pewnie że brak makijażu jest makijażem,ale dla wybrednych:goła ma być?
podoba mi się,że zrozumieli,że sztuczność to wróg chustomatki i sobie robią antyreklamę,bo na imprezy szpilkowo-makeupowe dzieci się nie bierze a tym bardziej w chustach.
szkoda że mam denny laptop i słabo widzę kolory chusty,może będzie jakieś zbliżenie.lubię srebro w chustach,bo jest rzadkie.
Magda, to samo mialam napisac o tych butach
Z tym makijazem to jest tak ze Rosjanki generalnie mocniej sie maluja niz my i to co dla nas jest imprezowe dla nich jest jak najbadziej na co dzien. Ale oczywiscie dla mnie tak Natalia wyglada lepiej.
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
a ja akurat sesje ellevillowe lubię właśnie za to, że na nich widać KOBIETĘ, a nie tylko MATKĘ.
Zdjecie reklamowe to pewnego rodzaju mrugnięcie okiem do odbiorcy, to pewna gra - nie ma co brac go dosłownie - wiadomo, ze po obejrzeniu zdjeć ellevilla nie ubierzemy szpilek i nie ruszymy tak na miasto.
Niemniej na mnie te marketingowe zabigi typu dobór szpilek i ubrania do kooru chusty, bardzo działają - może dlatego, że dla mnie chusta to część ubioru, i że ma się komponować z reszta stroju i biżuterią..
No i ja ZAWSZE mam dosć mocny makijaż i długasne kolczyki jak gdzieś wyłażę w chuście![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Buty piękne, ja zawsze wyhaczam w tych sesjach jej buty
Chusta piękna - ale ja jestem potrącona i lubię na ogół to co innym sie nie podoba.
Sesja -jak zwykle dopracowana!
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
DOKŁADNIE
Strasznie denerwowało mnie to, że chusty były zawsze w materiałach reklamowych i poglądowych prezentowane przez kobiety, hmmm średnio atrakcyjne, bez makijażu, w wygodnych i nieładnych ciuchach, często bez stanika (sic!), a nawet nieuczesane. Bee, przez to chusty faktycznie mogą się źle kojarzyć. Ellevill chyba jako jedyna ma ładne sesje, gdzie kobieta jest nie tylko matką, ale i sexowną kobieta, w dodatku w eleganckich ciuchach.
trigreen i triyello dla mnie lepsze, wolę żywe kolory
Zuzu (styczeń 2010), Kalina (wrzesień 2012)
Doradca Akademii Noszenia Dzieci, Instruktor masażu Shantala. Bliskość na starcie - ja w sieci![]()
W Poznaniu też nosimy
Chusta mnie nie rusza mało wiele (co nie znaczy że bym nie chciała). Sesja za to rusza i to nieźle. Stonowana może aż nazbyt, ale o to chyba chodziło!
Chusta mdła i słaba.....Ale sesja genialna... naturalna i z życiem!